Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    xxx123's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    156
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    ask=gmn cara ngeset open dns di microtik dengan koneksi speedy modem lyncSYs

    kk baca2 threat di belakang katanya pake open dns bagus wat nambah speed browsing ??/

    gmn cara ngesetnya wat koneksi speedy modem lynksys


    mohon bantuannya

    tq

  2. #2
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    tinggal tambah ajah entri dns server yang open ke DNS di mikrotik...

    tinggal tentukan, Primary mau ke DNS server mana...dan Secondary mau dilariin ke server DNS mana...(bisa ke lintas artha)

  3. The Following User Says Thank You to [a] For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    juniorbrother's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    101
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    @oom admin
    kok tau ya saya pake LA? ... ckckckckckc....
    ................kabooorrrr.....Click here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    eh masa sih? open dns nambah cepet speed browsing? gak salah denger tuh? coba search open dns di sini dulu deh kalo mo tahu open dns itu apa... trus itu bikin cepet apa bikin lambat...

  6. #5
    Status
    Offline
    disk_blank's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    eh masa sih? open dns nambah cepet speed browsing? gak salah denger tuh? coba search open dns di sini dulu deh kalo mo tahu open dns itu apa... trus itu bikin cepet apa bikin lambat...
    hee..heee... setuju ane ama ente...Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 09-05-2012, 14:11
  2. Replies: 81
    Last Post: 08-08-2011, 15:00
  3. Replies: 40
    Last Post: 23-02-2010, 15:27
  4. Ask Modem Cabel in Mikrotik, Urgent Required!!
    By HolyShied in forum Beginner Basics
    Replies: 34
    Last Post: 24-02-2008, 13:04
  5. remote mikrotik pakai modem adsl allied telesyn model AT-AR236E
    By widiatno in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 23-07-2007, 15:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •