Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2

Thread: PPTP Mikrotik

  1. #1
    Status
    Offline
    frihadi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    PPTP Mikrotik

    Hallo Semua help dunk, saya coba buat VPN dengan PPTP di mikrotik tapi kenapa yah saya tidak bisa lihat share windows network, apakah PPTP di mikrotik ini tidak support SMB protocols. kira2 gimana yah biar bisa akses windows network dengan VPN di Mikrotik apakah harus dengan VPN tipe lain seperti IPSEC atau L2TP... thanks.

    rgrds
    Ade

  2. #2
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by frihadi Click here to enlarge
    Hallo Semua help dunk, saya coba buat VPN dengan PPTP di mikrotik tapi kenapa yah saya tidak bisa lihat share windows network, apakah PPTP di mikrotik ini tidak support SMB protocols. kira2 gimana yah biar bisa akses windows network dengan VPN di Mikrotik apakah harus dengan VPN tipe lain seperti IPSEC atau L2TP... thanks.

    rgrds
    Ade
    begitulah bro pake openvpn ato ipsec aja, trus di windowsnya juga harus ada openvpn/ipsec (openswan) nya

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Req : PPTP gak bisa konek (pptp need gre)
    By w1z4rd in forum General Networking
    Replies: 26
    Last Post: 10-11-2011, 19:20
  2. ngeblok PPTP
    By cupu80 in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2009, 03:04
  3. Problem DI PPTP
    By zismabes in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 30-04-2008, 19:21
  4. [Help] Proteksi Mikrotik dan PPTP
    By nggatau in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 14-04-2008, 08:56
  5. Help PPTP
    By jay039 in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 22:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •