Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Status
    Offline
    dutapsd's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    SURABAYA
    Posts
    246
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    wah walled gardenku sudah bisa keluar sekarang, penyebabnya adalah:
    lihat gb dibawah ini:

    Click here to enlarge

    di object yang saya lingkari itu saya kosongin baru mau diakses walled gardennya.
    yang jadi ganjelan sekarang, karena proxynya gak jalan, jadinya statement untuk ngeblok web2 yang saru jadi kagak jalan.
    Last edited by dutapsd; 14-11-2008 at 16:42.

  2. #17
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Oohhh itunya g usah disi aja!! bisa ga? Kalo mau hotspot kena proxy, mainkan di firewall filter aja untuk rule-nya khan ada rule "put your hotspot rule here"

  3. #18
    Status
    Offline
    rajuraz's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    walled garden

    Click here to enlarge Originally Posted by dutapsd Click here to enlarge
    wah walled gardenku sudah bisa keluar sekarang, penyebabnya adalah:
    lihat gb dibawah ini:

    Click here to enlarge

    di object yang saya lingkari itu saya kosongin baru mau diakses walled gardennya.
    yang jadi ganjelan sekarang, karena proxynya gak jalan, jadinya statement untuk ngeblok web2 yang saru jadi kagak jalan.
    ga da gambarnya?dah expired tuh.....Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. browsing pake mikrotik ga bisa jalan, nge-ping jalan
    By bludab in forum Beginner Basics
    Replies: 14
    Last Post: 13-02-2010, 20:19
  2. [REQ] Webproxy tidak jalan
    By poensan in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 18-06-2008, 13:45
  3. (tanya) outlook tidak bisa jalan
    By gunsie in forum Beginner Basics
    Replies: 28
    Last Post: 04-04-2008, 11:40
  4. client ngga bisa jalan
    By kipyes in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 28-12-2007, 08:34
  5. DNS ga jalan
    By locantop in forum General Networking
    Replies: 45
    Last Post: 28-07-2007, 10:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •