Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Yup... kalo begitu tujuannya kayaknya bisa dipasang di NAT, tapi NTH-nya bukan memberi gateway yang berbeda, cuman satu aja yang ISP lain, trus yang di NTH source address-nya yah... Good Idea anyway, cuman belum pernah coba juga... lagian musti lapor ke si ISP kalo mo pake beberapa IP lain...

    Anyway, case jangan di closed dulu dong, nungguin yang berani coba...
    Last edited by yosanpro; 14-06-2008 at 22:48.

  2. #32
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    case closed by d3v4
    Click here to enlargeClick here to enlarge

    udah ga relevan tapi
    Click here to enlargeClick here to enlarge

  3. #33
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Ya udah deh... case closed... nyerah juga...
    entar kalo udah langganan ISP yang upload gede mo nyoba ndiri ah...

    Click here to enlarge

  4. #34
    Status
    Offline
    d3v4's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    di alam baka
    Posts
    1,015
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bos yosan nanya matsoleh aja tuh.. lagi coba ilmu kanuragan baru dia Click here to enlarge

  5. The Following User Says Thank You to d3v4 For This Useful Post:


  6. #35
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kanuragan
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    bisa terbang dong

    Click here to enlargeClick here to enlarge

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hal-hal penting yang di perhatikan pcrouter warnet dengan mikrotik.
    By harrychanputra in forum Beginner Basics
    Replies: 46
    Last Post: 18-09-2012, 21:13
  2. torch dengan nama server yang diconnect
    By detanto in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 16-01-2008, 15:08
  3. Replies: 17
    Last Post: 11-01-2008, 08:47
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-01-2008, 22:34
  5. Replies: 8
    Last Post: 12-09-2007, 08:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •