Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    kecek's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question [Ask] Buat login page MT tanpa MT, di localhost

    begini, maksud ane ada gak virtual untuk MT, soalnya kalau bikin login pages pegel juga harus upload, running, terus takut ganggu konsumen juga kalau di pake routernya. maksud ane di localhost, jadi kalau udah jadi pakem, bisa langsung ane pake di routernya....

    mohon pencerahannya kk Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    rickythecrabs's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    228
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    selama ini bisa kok om, edit login page hotspot di lokal, cuma memang untuk status dll kagak bisa, ya mesti di mikrotiknya

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Login Page (halaman login) Hotspot di server eksternal
    By zlich in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 16-07-2012, 00:29
  2. [ASK] login page
    By hanlove79 in forum Wireless Networking
    Replies: 0
    Last Post: 30-11-2011, 12:05
  3. login page
    By masadit in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 0
    Last Post: 24-04-2011, 18:33
  4. Replies: 15
    Last Post: 29-03-2011, 11:15
  5. bisa gak buat router MT tanpa harus Login?
    By most_wanted in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 25-02-2009, 00:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •