Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    lamone's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    cara mengatasi DHCP starvation di mikrotik (DHCP starvation dengan yersinia)

    salam para mikrotikers, mau tanya nih cara mengtatasi masalah DHCP starvation di mikrotik, gimana yach caranya? kemungkinan penyerangnya menggunakan software yersinia aplikasi backtrack, sehingga melumpuhkan DHCP servernya, semua ip DHCPnya di sedot semua ama tuh aplikasi, akibatnya di lognya jadi

    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    memorizzer's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    63
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba aja bos cari mac-address tersangkanya trus di drop

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cara hapus IP Address DHCP-client
    By rajabelalang in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 28-11-2011, 13:40
  2. Limit bandwidth dengan IP DHCP
    By cerres in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2011, 14:56
  3. (ask) gmn cara'a setting dhcp di hotspot...
    By animasoe in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2010, 19:41
  4. [ask] Dapet IP DHCP tapi gak bisa ping Server DHCP
    By K4pT3N in forum Wireless Networking
    Replies: 6
    Last Post: 16-01-2010, 19:45
  5. cara setting dhcp server
    By aif in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 30-08-2009, 17:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •