Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
  1. #31
    Status
    Offline
    triadisantoso's Avatar
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lampung, Indonesia
    Posts
    199
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bingung mau coment apa...
    nyimak para dewa aja ah... Click here to enlarge

  2. The Following 2 Users Say Thank You to triadisantoso For This Useful Post:


  3. #32
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by triadisantoso Click here to enlarge
    bingung mau coment apa...
    nyimak para dewa aja ah... Click here to enlarge
    asiik, ada acara bagi2 cendol!! Click here to enlarge

  4. The Following User Says Thank You to Anto.PJ For This Useful Post:


  5. #33
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Duh... anak-anak mulai menuh-menuhin thread....

    btw, tuh TS maksudnya gimana ya? ada banyak cara untuk menghubungkan eth0 dan eth1 selain switch dan bridge, bisa pake static routing, dynamic routing, supernetting/subnetting, NAT, modifikasi hardware, tinggal pilih mana yang sesuai dengan kondisi jaringan anda. Lagian sebenarnya apa yang salah sih dengan bridging dan switch sampai TS gak ingin menggunakannya?
    A person's junk is another person's treasure.

  6. The Following 3 Users Say Thank You to yosanpro For This Useful Post:


  7. #34
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Duh... anak-anak mulai menuh-menuhin thread....

    btw, tuh TS maksudnya gimana ya? ada banyak cara untuk menghubungkan eth0 dan eth1 selain switch dan bridge, bisa pake static routing, dynamic routing, supernetting/subnetting, NAT, modifikasi hardware, tinggal pilih mana yang sesuai dengan kondisi jaringan anda. Lagian sebenarnya apa yang salah sih dengan bridging dan switch sampai TS gak ingin menggunakannya?
    mungkin ada theknologi baru om selain switch, bridging, nat, dll Click here to enlarge

  8. #35
    Status
    Offline
    tanpa_kabel's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    363
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    mungkin ada theknologi baru om selain switch, bridging, nat, dll Click here to enlarge
    Nunggu teknologi barunya apa.. Click here to enlarge

  9. #36
    Status
    Offline
    tanpa_kabel's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    363
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Anto.PJ Click here to enlarge
    sip.. naik 2 bar.. :v
    bonus VPS.. Click here to enlarge
    yo wis gpp bonus vps, single core, mem 32mb, hdd 256mb.. okeh?

  10. The Following User Says Thank You to tanpa_kabel For This Useful Post:


  11. #37
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by tanpa_kabel Click here to enlarge
    yo wis gpp bonus vps, single core, mem 32mb, hdd 256mb.. okeh?
    waaw vps tuh apa kk?

  12. #38
    Status
    Offline
    aaputha's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Bekasi, Indonesia
    Posts
    107
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by tanpa_kabel Click here to enlarge
    Omong-omong soal barrel, sebenrnya aman ga c menyambung UTP lewat barrel..?

    Maksud ane pasti ada resiko kendor dll, cuma dari kualitas gmn?
    Aku pernah coba dan oke2 aja, selama pemasangan bareel untuk kabel aman dan kecang, jadi setelah di bareell/disambungkan bisa di ikat atau di kasih solasi biar ga lepas. Click here to enlarge
    CMIIW

    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Duh... anak-anak mulai menuh-menuhin thread....

    btw, tuh TS maksudnya gimana ya? ada banyak cara untuk menghubungkan eth0 dan eth1 selain switch dan bridge, bisa pake static routing, dynamic routing, supernetting/subnetting, NAT, modifikasi hardware, tinggal pilih mana yang sesuai dengan kondisi jaringan anda. Lagian sebenarnya apa yang salah sih dengan bridging dan switch sampai TS gak ingin menggunakannya?
    TS ga nongol lagi Click here to enlarge Click here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by tanpa_kabel Click here to enlarge
    yo wis gpp bonus vps, single core, mem 32mb, hdd 256mb.. okeh?
    Click here to enlarge

  13. #39
    Status
    Offline
    yogaponsel's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "BnetAkses"
    Posts
    2,511
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    halahheeeemmmmmmmmmmm iki opo yoooooooooo yooooooooooo .... Click here to enlarge

  14. #40
    Status
    Offline
    Rx-BiO's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Indonesia
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    izin nyimak ahh... Click here to enlarge

  15. #41
    Status
    Offline
    boled's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Cilacap
    Posts
    246
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    14
    Uploads
    1
    Feedback Score
    0
    halah... yg balas udah ngantri eeeh malah si TS gak nongol2...
    ato malah pindah Sebelah nech.... :-)

  16. #42
    Status
    Offline
    haape's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    48
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Duh... anak-anak mulai menuh-menuhin thread....

    btw, tuh TS maksudnya gimana ya? ada banyak cara untuk menghubungkan eth0 dan eth1 selain switch dan bridge, bisa pake static routing, dynamic routing, supernetting/subnetting, NAT, modifikasi hardware, tinggal pilih mana yang sesuai dengan kondisi jaringan anda. Lagian sebenarnya apa yang salah sih dengan bridging dan switch sampai TS gak ingin menggunakannya?
    sundul gan, meskipun pke kabel juga sama saja namanya switch Click here to enlarge Click here to enlarge

  17. #43
    Status
    Offline
    tanpa_kabel's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    363
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    TS nye ngilang... Click here to enlarge

  18. #44
    Status
    Offline
    andrisuwignyo's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    591
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    17 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by tanpa_kabel Click here to enlarge
    TS nye ngilang... Click here to enlarge
    TSny siskamling Click here to enlarge

  19. #45
    Status
    Offline
    tanpa_kabel's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    363
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by andrisuwignyo Click here to enlarge
    TSny siskamling Click here to enlarge
    ^^ koq tau? temen siskamlingnya yah? Click here to enlarge

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wireless Bridge (client) dengan AP tanpa WDS
    By ariwea in forum Beginner / Installation
    Replies: 28
    Last Post: 25-07-2014, 21:44
  2. Wireless Bridge (client) dengan AP tanpa WDS
    By ariwea in forum Tutorial
    Replies: 1
    Last Post: 16-05-2013, 16:56
  3. Nat TIDAK BERFUNGSI tanpa Ada BRIDGE
    By cysergtlo in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2012, 19:08
  4. Ping Eth1 Lan RTO
    By monyong in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2011, 10:08
  5. [ASK] setting ap-bridge tanpa wds
    By r3dwin3 in forum Beginner Basics
    Replies: 15
    Last Post: 28-11-2008, 19:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •