Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    tian.senoe's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Mau Tanya nih gan Masalah OpenVPN Server di mikrotik

    aku ada kendala gan sama setting openvpn di mikrotik RB1100AHx2

    openvpn mikrotik udah saya enable ini di RB1100AHx2
    tapi waktu saya telnet hasilnya


    telnet 118.96.230.135 1194
    Trying 118.96.230.135...
    Connected to 118.96.230.135.
    Escape character is '^]'.
    Connection closed by foreign host.


    tapi kalo saya setting di RB750

    telnet 192.168.1.253 1194
    Trying 192.168.1.253...
    Connected to 192.168.1.253.
    Escape character is '^]'.

    Hasilnya normal gak ada reply Connection Closed by foreign host

    kira" masalahnya dimana yah gan

    mohon pencerahannya Pak Admin

  2. #2
    Status
    Offline
    armyoty's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by tian.senoe Click here to enlarge
    aku ada kendala gan sama setting openvpn di mikrotik RB1100AHx2

    openvpn mikrotik udah saya enable ini di RB1100AHx2
    tapi waktu saya telnet hasilnya


    telnet 118.96.230.135 1194
    Trying 118.96.230.135...
    Connected to 118.96.230.135.
    Escape character is '^]'.
    Connection closed by foreign host.


    tapi kalo saya setting di RB750

    telnet 192.168.1.253 1194
    Trying 192.168.1.253...
    Connected to 192.168.1.253.
    Escape character is '^]'.

    Hasilnya normal gak ada reply Connection Closed by foreign host

    kira" masalahnya dimana yah gan

    mohon pencerahannya Pak Admin
    versi mikrotik di rb1100 sama di rb750 sama ga om?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tanya masalah status offered di leases DHCP server mikrotik
    By day3order in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2015, 00:25
  2. Setting OpenVPN di Mikrotik
    By c0nf in forum Tutorial
    Replies: 25
    Last Post: 29-05-2014, 11:31
  3. Setting OpenVPN di Mikrotik
    By c0nf in forum Tutorial
    Replies: 0
    Last Post: 21-10-2011, 04:00
  4. [ask] Monitoring OpenVPN Mikrotik + Problem
    By victor in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 18-10-2010, 11:28
  5. VPN dengan OpenVPN di Mikrotik
    By preeos in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 19-09-2010, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •