Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 12 of 12

Thread: proxy

  1. #1
    Status
    Offline
    mod8082's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    http://enter.web.id
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    proxy

    juragan sekalian mohon bantuan nih
    mabok berat nih cari settingan nya, uda keliling dunia maya tapi ga ketemu juga nih settingannya....

    internet===modem===mikrotik====switch====clients
    .................................................. .!
    .................................................. .!
    ................................................pr oxy

    gimana sih settingnya?
    bagusnya proxynya saya pake ya?
    Last edited by mod8082; 26-07-2007 at 21:27.

  2. #2
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    dah coba yang ini blum bro ?



  3. #3
    Status
    Offline
    mod8082's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    http://enter.web.id
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by [a] Click here to enlarge
    dah coba yang ini blum bro ?


    justru itu yang saya bingung pak admin, sanakan pake 3 lancard
    sedangkan saya proxynya di colok ke swith, sejajar dengan clients
    apa settingannya sama ya?

    kalo tutorialnya lengkap dong, soalnya saya betul2 buta dengan linuxClick here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    mod8082's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    http://enter.web.id
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    internet===modem===mikrotik====switch====clients
    .................................................. ....... .!
    .................................................. ....... .!
    .................................................. ......proxy

    kita anggap
    ip public 192.168.1.2
    ip lokal 192.168.0.1

    ip proxy 192.168.0.2

    apa proxy internal mikrotik harus dimatikan dan setting apa yang harus di setting di mikrotik?

    mohon bantuan jurangan

  5. #5
    Status
    Offline
    okto_2005's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    655
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ini gue udah buat brooooooooo coba liat postingan gue yahhh

  6. #6
    Status
    Offline
    mod8082's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    http://enter.web.id
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by okto_2005 Click here to enlarge
    ini gue udah buat brooooooooo coba liat postingan gue yahhh
    makasih bro, g pelajari dulu yaClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

    ada masukan lain ga?

  7. #7
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by okto_2005 Click here to enlarge
    ini gue udah buat brooooooooo coba liat postingan gue yahhh
    gua pisah ajah yah bro jadi thread tersendiri tutorial tersebut...

    Click here to enlarge


  8. #8
    Status
    Offline
    okto_2005's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    655
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    oc deh tolong di permak aja ^^.

  9. #9
    Status
    Offline
    C@RLo$'s Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    178
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Steffi Click here to enlarge
    Hey There!
    My name is Steffi and I am glad to be here with all of you
    oh hello Steffi ....


    *** hehe... ini kira2 spam atau user beneran ya ??
    Last edited by [a]; 17-11-2008 at 00:48. Reason: edit dikit yah, takut tersinggung kalau ternyata user beneran

  10. #10
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Waduh... jangan soudon dong... hihihi...
    Kasihan lho kalau bukan spam karena kemarin ada yang tanya pakai bahasa inggris dan memang dari Mesir katanya... hehhe

  11. #11
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Dear Steffi,

    This forum is intended for Indonesian Mikrotik users. Therefore, the formal language here is Indonesian. However, some members here are familiar with english, so any english questions / greetings will somehow get responds.

    This forum occassionally got spams/abusers, especially in English language, so if you're not one of them, we're sorry for accusing you as one, and for bad responds from some of our forum's member.

    However, you're making wrong post by using other's unrelated thread, and not even related to the category. For greetings and chattings, please use Chit-Chat category.

    If you're not a spammer, and if you have questions about MikroTik, we would gladly respond.

  12. #12
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by mod8082 Click here to enlarge
    justru itu yang saya bingung pak admin, sanakan pake 3 lancard
    sedangkan saya proxynya di colok ke swith, sejajar dengan clients
    apa settingannya sama ya?

    kalo tutorialnya lengkap dong, soalnya saya betul2 buta dengan linuxClick here to enlarge
    topologinya sama kaya gw nih.. dah jalan koq squidnya ikutin aja tutz nya di FM karangan bung okto, deva CS n .. buka aja google dah banyak koq tutorial nya di sana .. Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •