Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Threshold

  1. #16
    Status
    Offline
    c0nf's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,816
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalo udah urusan lempar badan, pasti ke gw hikz...

    Btw, di graph taffic emang sibuk, tapi kalo usernya cuman 3 orang (misalkan setingan net di set up to 1mbps), kena sibuk ngga ya? Hehehehe. Yaaaa boleh lah, suruh si dosennya dateng ke gw. Nanti gw aja liat2 graph traffic di nap. Di sana graph nya lbh bagus bentuknya, ngga pake spike ala net. Palingan nanti kami begadang + ngopi bareng hehheheh

  2. #17
    Status
    Offline
    bravoAPBT's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by adryfia Click here to enlarge
    Bilang aja jurnalnya dari suhu conf Click here to enlarge
    wkoowkokw oke2 nanti saya bilang sumbernya dari suhu conf..

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Menghitung Burst Threshold untuk simple queue
    By indrasakti in forum General Networking
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2014, 10:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •