Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    miyang's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    tolong bantuanya Rb 450g saya ip/MAC adressnya jadi 0.0.0.0

    please i need help.... gni gan saya punya RB 450g dan entah knapa tiba - tiba waktu saya acsses RB saya itu dengan winbox. IP dan Mac Adressnya jadi 0.0.0.0/00.00.00.00.00.00.......dan saya mau acses muncul ksalahan time out...........wah saya mohon bantuanya gan coz saya masih pemula nih.......Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    wandie's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    banjarmasin,surabaya
    Posts
    621
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by miyang Click here to enlarge
    please i need help.... gni gan saya punya RB 450g dan entah knapa tiba - tiba waktu saya acsses RB saya itu dengan winbox. IP dan Mac Adressnya jadi 0.0.0.0/00.00.00.00.00.00.......dan saya mau acses muncul ksalahan time out...........wah saya mohon bantuanya gan coz saya masih pemula nih.......Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    belum di config kan ... reset aja gan ... Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    males banget search..


  4. #4
    Status
    Offline
    wandie's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    banjarmasin,surabaya
    Posts
    621
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Anto.PJ Click here to enlarge
    males banget search..

    nyahoo lu ts ... di marain kan sama om anto Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    miyang's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by wandie-imelda Click here to enlarge
    belum di config kan ... reset aja gan ... Click here to enlarge
    yoo sudah donk...... Click here to enlarge
    tpi ya gtu setelah ke config lah bsoknya tak buka lagi kok gtu....Click here to enlarge
    n lo reset tanpa bka casing nya gmana prosedurnya gan ????Click here to enlarge

    ---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by wandie-imelda Click here to enlarge
    nyahoo lu ts ... di marain kan sama om anto Click here to enlarge
    yayayayayayay.................Click here to enlarge

    ---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

    yow para agan master syukur dah udah knak krang RB 450 g nya.......wah thanks.......solusi resetnya tibaknya cman lwat jumper board nya.....weleh2 ampek bongkar2Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tolong saya pas maen PB ada yg aneh
    By g1t0 in forum General Networking
    Replies: 19
    Last Post: 16-07-2011, 14:19
  2. tolong Bantu saya.
    By netcom in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 14-11-2010, 09:44
  3. [Tanya]Bisakah Saya Jadi ISP??
    By piteriko in forum Wireless Networking
    Replies: 8
    Last Post: 14-05-2010, 02:06
  4. Gak ada Grafik di Traffic.... Jadi Stress saya.
    By praynegara in forum Beginner Basics
    Replies: 16
    Last Post: 02-04-2010, 17:41
  5. <ASK> Tolong Bantuanya dunkz..
    By chorie2007 in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 25-11-2007, 06:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •