Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 62 of 62
  1. #61
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,960
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    gw juga ampe kelupaan, komputer client juga tuh harus diperhatikan karena gw sendiri pernah bandingkan computer A dengan processor yg lebih kencang bisa melakukan copy data ampir mentok 100Mbps dan stabil, sedangkan komputer B dengan spek abal2 cuman mentok dapet 70mbps-80mbps naek turun Click here to enlarge
    jangan lupa juga karena cpu sekarang saking ngacirnya...hdd makin cepat transfernya...network 100mbps sering bottleneck sekarang.....so waktunya dijaman serba kencang ini upgrade ke gigabit network....time is money...money is time

  2. #62
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,928
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by lini Click here to enlarge
    jangan lupa juga karena cpu sekarang saking ngacirnya...hdd makin cepat transfernya...network 100mbps sering bottleneck sekarang.....so waktunya dijaman serba kencang ini upgrade ke gigabit network....time is money...money is time
    setubuh kang, eh salah setuju Click here to enlarge, kemaren sih iseng doank buat testing karyawan gw 2 orang pake lan 10/100 doank (onboard) simultan download dari komputer gw yg pake interface gigabit heheheh Click here to enlarge

 

 
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)

Similar Threads

  1. menggabungkan 2 jaringan LAN
    By amuth in forum Beginner Basics
    Replies: 24
    Last Post: 13-09-2011, 16:16
  2. keanehan di jaringan
    By C@RLo$ in forum General Networking
    Replies: 18
    Last Post: 24-03-2010, 17:40
  3. Jaringan LAN
    By hymura in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 17-01-2009, 06:45
  4. .:ask:. Jaringan ku kenapa yah ?
    By cooling in forum General Networking
    Replies: 13
    Last Post: 05-08-2008, 01:24
  5. [ASK]keamanan jaringan
    By echozeck in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 11-10-2007, 06:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •