Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    K4e54r's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Cool sett pass pada wi-fi

    to all ,,,, tolong saya saya ingin belajar wi-fi . menurut teman-teman bisa ga yah sett wi-fi dengan pass yang berbeda pada setiap usernya. thx yah alll,,,,mohon pencerahannya Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Wah... ketahuan ga baca manual dulu Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    K4e54r's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Wah... ketahuan ga baca manual dulu Click here to enlarge
    bukannya begitu teman,,,,kalo untuk setting biasa sih aye bisa,,,nah yang ayee ga bisatu sett pass tetapi clint" nya nanti beda" pass nya kalo mau bisa connect ke wifi aye bang Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    di manual ada.... coba baca di bagian HotSpot, masa gampang2 gitu ga nemu seh Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    p4w1r0's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    dimana_mana_hatiku_senang
    Posts
    252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    klo di Mikrotik ada IP Hotspot
    di Linux ada ChilliSpot & WiFi Dog
    beberapa AP udh ada yg include aplikasi kyk gitu

    cari referensi tentang captive portal

  6. #6
    Status
    Offline
    dragon-crash's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    145
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sbagai orang baru, saya lbih suka baca2 aja dlu,
    kyak nya lebih aman dari ****Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    TESSACELL.NET's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    142
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dragon-crash Click here to enlarge
    sbagai orang baru, saya lbih suka baca2 aja dlu,
    kyak nya lebih aman dari ****Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    WAH yang bikin lebih Click here to enlarge lagi kl koment untuk post sethn yang lalu Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  8. #8
    Status
    Offline
    dragon-crash's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    145
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge
    iya jugak nih, gx ngelihat kalender nya
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. By pass login hotspot
    By birumerah in forum Wireless Networking
    Replies: 31
    Last Post: 23-07-2013, 10:19
  2. mRTG pada mikrotik
    By parot in forum Wireless Networking
    Replies: 10
    Last Post: 23-08-2011, 07:51
  3. pass admin
    By csper in forum General Networking
    Replies: 9
    Last Post: 08-03-2010, 21:24
  4. pass berubah sendiri !! solusi nya gmna
    By masirfan in forum General Networking
    Replies: 15
    Last Post: 14-02-2008, 02:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •