Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    flazznet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    42
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    IIX Only pada 1 client,sedangkan client lain IIX + INT?Bisa kah?

    Permisi mastah"sesepuh,dan member FMI semua Click here to enlarge

    To the point aja gan,ane mau tanya sesuai judul diatas Click here to enlarge
    Bagaimana cara membuat IIX Only pada 1 client,sedangkan client lain IIX + INT Click here to enlarge
    Udah coba" main dimangle tapi tetap ga ngefek juga Click here to enlarge Click here to enlarge

    Inet sih masih 1 jalur,IIX sama INT digabung Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    adhielesmana's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    http://www.adhielesmana.com
    Posts
    3,054
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by flazznet Click here to enlarge
    Permisi mastah"sesepuh,dan member FMI semua Click here to enlarge

    To the point aja gan,ane mau tanya sesuai judul diatas Click here to enlarge
    Bagaimana cara membuat IIX Only pada 1 client,sedangkan client lain IIX + INT Click here to enlarge
    Udah coba" main dimangle tapi tetap ga ngefek juga Click here to enlarge Click here to enlarge

    Inet sih masih 1 jalur,IIX sama INT digabung Click here to enlarge
    langkahnya :
    1, import nice.rsc
    2. bikin firewall filter. : src address = client yang khusus iix in interface = interface local dst address list = !nice action = drop

    selesai.. dah, itu client gak bisa ngakses selain iix.

    tetep gak jalan ? perhatikan urutan penempatan rule.

  3. The Following User Says Thank You to adhielesmana For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    flazznet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    42
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Mastah Click here to enlarge
    makasih mod buat jawabannya Click here to enlarge
    Ane coba dulu Click here to enlarge
    Mudah" an bisa Click here to enlarge
    Case closed Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Membatasi IP pada client
    By topkomputer in forum Beginner Basics
    Replies: 20
    Last Post: 30-11-2012, 13:14
  2. user client bisa dipakai di hotspot lain
    By Mr. Bus in forum Wireless Networking
    Replies: 10
    Last Post: 25-09-2010, 23:57
  3. voucher pada userman dipakai 2 ip/client
    By ferygondez in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 7
    Last Post: 13-01-2010, 11:07
  4. Ask : IP client tidak bisa tercatat pada log squid
    By w1z4rd in forum General Networking
    Replies: 16
    Last Post: 31-05-2009, 01:22
  5. Batasin Jumlah NAT Pada client
    By superman in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 18-08-2007, 09:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •