Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    callux's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Custom limit bandwidth hotspot

    rekan2 dan para mastah, mohon bantuannya buat ngelimit BW di Hotspot pake queue tree, ane tadi ubek2 tutorial tp traffic di mangle nya ga muncul Click here to enlarge
    MAAP ANE GA TAU CARA NAMPILIN GAMBAR DARI 4SHARED Click here to enlarge
    tp kok punya ane ga ada trafiknya Click here to enlarge

    ane udah coba buat 1 user profile yg baru
    ttp aja ga bisa muncul trafficnya Click here to enlarge


    mohon pencerahannya ya.. Click here to enlarge
    Last edited by callux; 25-01-2011 at 20:07.

  2. #2
    Status
    Offline
    Spring's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Manado
    Posts
    964
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Mungkin ini referensi yang lebih mudah dimengerti...

  3. #3
    Status
    Offline
    callux's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by spring Click here to enlarge
    Mungkin ini referensi yang lebih mudah dimengerti...
    kalo konsep htb alhamdulillah udah jalan mas
    ini hasil di router sya :
    Click here to enlarge

    tp untuk menangkap traffic dari hotspot untuk di mangle dan di masukkan ke queue tree blom bisa Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    junan's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    83
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by callux Click here to enlarge
    tp untuk menangkap traffic dari hotspot untuk di mangle dan di masukkan ke queue tree blom bisa Click here to enlarge
    kalau yang disini sudah dicoba ? baca mulai halaman 12...


    Click here to enlarge

  5. The Following User Says Thank You to junan For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK]Limit Bandwidth + URL
    By angstetra in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 0
    Last Post: 29-11-2010, 02:40
  2. ask limit bandwidth Hotspot
    By diwa in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 8
    Last Post: 25-02-2010, 17:27
  3. Bypass iix di hotspot dan limit koneksi hotspot keluar
    By sepnov87 in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2009, 12:57
  4. [tanya] Bandwidth limit buat hotspot
    By anjis in forum Beginner Basics
    Replies: 24
    Last Post: 02-08-2009, 23:18
  5. (ask) limit bandwidth
    By Ic88 in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2008, 10:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •