Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    c0nf's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,816
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rendyka Click here to enlarge
    lha ini udah dimanage nih bosClick here to enlarge, ampe pusing yang manage Click here to enlarge Click here to enlarge
    limitnya coba pastein ke sini

  2. #17
    Status
    Offline
    rendyka's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    130
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    temen2 sekalian , akhirnya aku mutusin untuk pasang speedy baru , nanti di routing manual.... Click here to enlarge
    udah nggak kuat otak disuruh gini mulu,,...begitu ada yang dongdod , langsung deh game nya lag ato putus...hehehe...

    thx buat bantuan semua nyaa...

    tapi sekarang butuh bantuan laen nih...
    gimana caranya , supaya client 1-5 masuk ke speedy A , client 6-10 masuk speedy B...
    mau obok2 tutorial dolo....Click here to enlargeClick here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Perbedaan Speedy Office & Speedy Warnet!!
    By Akangage in forum General Networking
    Replies: 120
    Last Post: 15-08-2011, 15:29
  2. Mau Buka Warnet pake Speedy
    By sapujagad in forum Beginner Basics
    Replies: 14
    Last Post: 08-10-2008, 00:25
  3. 5 paket speedy buat 27 client
    By masirfan in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 21-07-2008, 20:56
  4. Buat Yang Pake CF VGEN
    By lini in forum Others Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2008, 12:24
  5. [Ask] Mikrotik buat speedy yg didial bisa pa gak?
    By Dr.Geyonk in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 20-12-2007, 00:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •