Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    tjhana's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    21
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    PPTP via IM2 / Speedy

    Dear All,

    saya ada problem dengan PPTP di Mikrotik. Ketika saya coba konek ke PPTP server saya melalui konesi 3G IM2 atau Speedy hasil nya saya tidak bisa browsing, padahal PPTP nya bisa konek.

    Dan kalo saya dari tempat customer saya (internet nya pake FO) konesi PPTP nya lancar banget. Bisa browsing dll dll.


    ada yang ngalamin hal seperti ini ? trims.
    Last edited by tjhana; 20-05-2010 at 16:22.

  2. #2
    Status
    Offline
    junius's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    113
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    udah bener lum boss setiing nya


    coba baca




    udah sukses saya boss pake pptp

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Req : PPTP gak bisa konek (pptp need gre)
    By w1z4rd in forum General Networking
    Replies: 26
    Last Post: 10-11-2011, 19:20
  2. ngeblok PPTP
    By cupu80 in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2009, 03:04
  3. PPTP Client Dan PPTP Server Di Mikrotik
    By buluxs in forum Beginner Basics
    Replies: 12
    Last Post: 19-08-2009, 13:15
  4. VPN PPTP problem
    By princenux in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2008, 18:32
  5. Help PPTP
    By jay039 in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 22:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •