Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    iannaix's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    makassar
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Block situs di salah satu Ether

    Buat Master-master forum, aku newbei... mungkin ada yg bisa beri solusi . cara blok situs namun yang di lan1 saja lan2 dan lan lain bisa akses situs tersebut.. sebelum dan sesudahnya makasih banyak

  2. #2
    Status
    Offline
    paimin's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    negeri impian
    Posts
    571
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mungkin kayak gini bisa bos....
    Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    iannaix's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    makassar
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bos... aku sudah coba tapi masih ngak bisa...facebook masih bisa jalan aku cuman pake rb750 ngak pake proxy..makasih udah merespon nih bos...

  4. #4
    Status
    Offline
    putra_maiwa's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,298
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    drop aja di filter, content=www.facebook.com

  5. The Following User Says Thank You to putra_maiwa For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. script send email bila salah satu gateway down
    By bimo2700mf in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 4
    Last Post: 13-03-2013, 16:22
  2. gmn cara blok 80 tetapi salah satu web bisa di buka
    By arovah in forum General Networking
    Replies: 13
    Last Post: 03-09-2012, 17:35
  3. Mohon pencerahan... Salah satu Route besar sendiri
    By alfondores in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 24-03-2010, 00:06
  4. block koneksi ke salah satu game
    By ponywaterhouse in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 17-09-2007, 22:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •