Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    warkirasep's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    ASK??Knp ethernet external gak ke detect??

    para master mikrotik saya rakit komputer P4 terus OS mikrotik yang di pakai v2.9.27 nah instalasi udah finish. Lalu saya psang ethernet card external kok gak ke detect ya merk ethernet cardnya tp-link tapi kalo merk ethernet card d-link ke detect??
    [admin@mikrotik]>inteface ethernet print
    # NAME MTU MAC-ADDRESS ARP

    ???

  2. #2
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    driver gak disupport ama MT...coba upgrade MTnya..jng pake yg jadul

  3. #3
    Status
    Offline
    warkirasep's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    terimakasih
    Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    monkeydedragon's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by warkirasep Click here to enlarge
    para master mikrotik saya rakit komputer P4 terus OS mikrotik yang di pakai v2.9.27 nah instalasi udah finish. Lalu saya psang ethernet card external kok gak ke detect ya merk ethernet cardnya tp-link tapi kalo merk ethernet card d-link ke detect??
    [admin@mikrotik]>inteface ethernet print
    # NAME MTU MAC-ADDRESS ARP

    ???
    temen gw sama spec nya sama situ tapi kedeteck aja kok terus OS sama juga..

    coba ganti slot PCI nya ma yg laen...

    di otak atik lagi bos kompinya....Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 15-10-2012, 21:55
  2. RB 750 Engga ke detect setelah di Upgrade ke 3.30
    By kh@iral in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 51
    Last Post: 12-02-2011, 18:36
  3. Sale radio microwave PDH ethernet,sdh optical/ethernet
    By tommyblack in forum Others Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 18-04-2010, 10:40
  4. [ASK] winbox could not detect any interface
    By labosanet in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2010, 00:54
  5. User ga ke detect di dude
    By alv291 in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 7
    Last Post: 30-10-2008, 08:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •