Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    w4hyoedi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile [HELP]Error 501 - Not implemented

    mohon bantuannya dari semua suhu mikrotik
    ada yang pernah mengalami "Error 501 - Not implemented" ga...??? Click here to enlarge
    tolong dong bagi yang master dan yang telah mangalami nya..... gimana cara mengatasi nya di mikrotik...

    Click here to enlarge
    Last edited by w4hyoedi; 25-04-2010 at 17:41. Reason: HELP

  2. #2
    Status
    Offline
    putra_maiwa's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,298
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by w4hyoedi Click here to enlarge
    mohon bantuannya dari semua suhu mikrotik
    ada yang pernah mengalami "Error 501 - Not implemented" ga...??? Click here to enlarge
    tolong dong bagi yang master dan yang telah mangalami nya..... gimana cara mengatasi nya di mikrotik...

    Click here to enlarge
    mungkin link nya sdh mati..

    klo pake proxy, di enable kan dulu

  3. #3
    Status
    Offline
    w4hyoedi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    RE:

    kalau udah mati ya ga mungkin lah
    saya buka di warnet lain bisa...
    url yang saya buka di mozilla

    langsung tulisannya Error 501 - Not implemented

  4. #4
    Status
    Offline
    w4hyoedi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by putra_maiwa Click here to enlarge
    mungkin link nya sdh mati..

    klo pake proxy, di enable kan dulu
    link nya masih hidup kok
    ni url nya

    kalau di buka pake mozilla error 501

  5. #5
    Status
    Offline
    danuap's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Bantul, Yogyakarta
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by w4hyoedi Click here to enlarge
    kalau udah mati ya ga mungkin lah
    saya buka di warnet lain bisa...
    url yang saya buka di mozilla

    langsung tulisannya Error 501 - Not implemented
    Bukanya pake Mozilla ya?
    Mozillanya berbahasa Indonesia?

    Kalau iya coba ganti Mozillanya yang berbahasa Inggris karena mozilla yang berbahasa indonesia ada masalah di modsecuritynya.

    Atau coba buka dengan internet explore saja...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RX error
    By sufandi in forum Beginner Basics
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2011, 10:11
  2. [ASK] winbox error could not get index:fatal error
    By labosanet in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 30-12-2009, 21:51
  3. Error 20561
    By lumban in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 26-03-2009, 11:23
  4. [help] mikrotik error pivot_root error
    By konpiuse in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 17-10-2008, 16:52
  5. nth error
    By alie in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 18-08-2008, 11:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •