Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    Devilion's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    115
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    auto change proxy base on extension file

    Para senior sekalian,
    gue mo nanya dikit nih, gimana caranya untuk extension file download automatis menggunakan squid external yg laennya.
    jadi skrg ini sudah disediakan 1 squid untuk yang gak bisa download, dan squid laennya untuk yg bisa download.

  2. #2
    Status
    Offline
    singgahpai's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    82
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Kenapa harus boros resource..?
    Gak bisa pakai access_list ?
    Di kelompokkan extension yang boleh
    Terus di allow yang masuk list boleh tadi, selain list itu di deny..
    Jadi masih bisa pakai satu server aja... gak erlu boros kan.?
    Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    lonthong2002's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Malang
    Posts
    397
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    mungkin maksudnya adalah memisah antara trafic yang download dan tidak... begitu ya bro...
    saya sudah pernah test bersama temen temen di forum ini tapi masih belum berhasil sempurna sampe sekarang...

    he he he
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    lonthong2002's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Malang
    Posts
    397
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    problem solve ... kalau dengan teknologi sekarang sudah beres problem nya..Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Info] Auto Reboot & Clear Counter Mikrotik
    By okto_2005 in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 45
    Last Post: 23-07-2014, 15:38
  2. [Info] Auto Enable P2P Firewall Rule in certain Time
    By okto_2005 in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2009, 00:46
  3. Replies: 12
    Last Post: 11-04-2008, 08:28
  4. [wta] winbox port change?
    By moengoet in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2007, 22:15
  5. ASK..Routing berdasarkan File Extension
    By lonthong2002 in forum General Networking
    Replies: 61
    Last Post: 09-08-2007, 12:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •