Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    crackedid's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    User Authentication

    Bro, newbie mo tanya nih tentang mikrotik
    1. Apakah bisa mikrotik dibuat sebagai authentication server (pake fasilitas hotpot mungkin)????
    2. Kalo memungkinkan, hasilnya adalah user yg terkonek harus mengisi username dan password untuk browsing internet, bener seperti ini ngga???
    3. Trus bisa ngga hotspot digabung jadi 1 (1 mikrotik server) dengan transparant proxy????

    Mohon pencerahan dari pakar-pakar sekalian, soalnya ane lg mo coba bikin web proxy dengan user authentication nih

  2. #2
    Status
    Offline
    singgahpai's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    82
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Coba bantu jawab ah...Click here to enlarge
    Semuanya dijawab dengan satu kata "BISA"
    Click here to enlarge
    Referensinya udah ada beberapa di forum ini

  3. #3
    Status
    Offline
    scorpion14's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    306
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge lagian nanyanya "bisa ngga?" ya pasti cuman dijawab "bisa" wkekekeke

  4. #4
    Status
    Offline
    mikrotik's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yasuda gw tanyain deh "Gmn caranya bro ? Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Delete User on user-manager
    By yanbali in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 14
    Last Post: 26-07-2014, 18:50
  2. Bandwidht Limit per User
    By botakedan in forum Wireless Networking
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2008, 15:46
  3. [ask] bikin user di mikrotik tapi user hidden
    By jackoy in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 19-01-2008, 13:33
  4. (ASk) Lupa User Pswd
    By ace in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 11
    Last Post: 02-10-2007, 20:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •