Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    cooling's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    209
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Misahin Bandwith, traficc gak ada report

    Bro ane udah coba misahin bandwith IX ama IIX but di queue nya kok ndak jalan napa yah ? padahal ane udah ikutin petunjuk di

    Click here to enlarge

    baru ane coba untuk operator aja sih......

    Mohon pencerahannya.

    Thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    gambarnya segede gajah.. hehe..

    itu web-proxy nya di enable ga?

    soalnya kasus gw dulu gara2 web-proxy nya enable, gak jalan semua rule nya..

  3. #3
    Status
    Offline
    cooling's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    209
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sudah sukses bos, walau otak atik dalam waktu 3 jam,lumayan lah.
    web proxynya ane enable.
    cuman di rule mangle terjadi tabrakan beberapa mangle jadi ane buang suskses dah Click here to enlarge

    makasih bos Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    onlinezone's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sukses deh boss

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. misahin IIX dan INTernasional
    By d3v4 in forum Tutorial
    Replies: 119
    Last Post: 18-11-2012, 05:17
  2. Limit Bandwith LAN
    By locantop in forum General Networking
    Replies: 9
    Last Post: 23-11-2007, 12:24
  3. <ask> bandwith meter
    By john_0ng80 in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 23-11-2007, 09:19
  4. <ask> Pengaturan Bandwith
    By palzum in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 12-11-2007, 21:09
  5. [ask]misahin bw lokal+inter dengan queue tree
    By pc2console in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 5
    Last Post: 29-09-2007, 18:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •