Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Status
    Offline
    felix_sg's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    indonesia
    Posts
    607
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    jangan pake packet mark di queue simplenya. biarin kosong.

  2. #17
    Status
    Offline
    supermono's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    52
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    saya sampai sekarang pakai Web-Proxy, Packet Mark IIX/Int'l dan Simpe Queue pake MT 2.9.27 (Cr@*k-an Click here to enlarge) alhamdulilah lancar2 aja... tuts nya ambil di sini semua kok, modify seperlunya jangan aneh2

  3. #18
    Status
    Offline
    pancatekno's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    29
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rj-45 Click here to enlarge
    nah ini yang sampe sekarng gw lom nemu di manglenya ....queue tree jalan web proxy jalan juga selama ini kalo web proxy jalan ....queue tree eror.....ada yang bisa bantu ? thx
    coba liat disini, mudah2an bisa bantu

  4. #19
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by pancatekno Click here to enlarge
    coba liat disini, mudah2an bisa bantu
    ini pertanyaan tahun 2007 bangkit lagi. rj45 nya dah jadi manager IT kali sekarang, sama kaya bung akbar Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •