Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    javaexpress's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile tanya routing limit download dan bedain speedtest /broswing

    Bagaimana cara yah klo routing mikrotik client download
    melimit downloadnya misalnya sesuai paket 128kbps dan ping tetap stabil tanpa terputus-putus RTO? dan waktu speedtest saya dapat 1,3Mbps pas download hanya 128kbps please saran dan tehnik mikrotiknya boss


    please butuh banget nih boss...

  2. #2
    Status
    Offline
    onlinezone's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by javaexpress Click here to enlarge
    Bagaimana cara yah klo routing mikrotik client download
    melimit downloadnya misalnya sesuai paket 128kbps dan ping tetap stabil tanpa terputus-putus RTO? dan waktu speedtest saya dapat 1,3Mbps pas download hanya 128kbps please saran dan tehnik mikrotiknya boss


    please butuh banget nih boss...
    udah coba dibuat burstnya di 2M dgn rules begini?
    Code:
    Limit dan burst aja boss
    klo ada ide lain dari teman2 mikrotik silahkan shares aja... yg membangun apa salahnya kita berdiskusi Click here to enlarge
    Last edited by onlinezone; 30-12-2007 at 15:04.

  3. #3
    Status
    Offline
    t3rm's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    665
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge

    TOP, speedtest nya bisa 2Mbps cuma dalam hitungan detik ya
    ha ha ha ..

  4. #4
    Status
    Offline
    onlinezone's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    hehehe, bung @t3rm ada cara lain yang bisa di shares mungkin?? Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How To : Limit Traffik Download Rapidshare
    By [a] in forum QOS & Traffic Shaping
    Replies: 34
    Last Post: 11-05-2011, 01:50
  2. Loadbalancing Mikrotik Speedtest
    By dyandra in forum Beginner Basics
    Replies: 48
    Last Post: 21-08-2009, 17:18
  3. [tanya] Bandwidth limit buat hotspot
    By anjis in forum Beginner Basics
    Replies: 24
    Last Post: 02-08-2009, 23:18
  4. [Ask] Routing Internet (2 ISP) + Routing Inherent
    By dimppkke in forum General Networking
    Replies: 14
    Last Post: 14-02-2008, 23:22
  5. limit download file
    By ahmad.rifani in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 22-08-2007, 18:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •