Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
  1. #16
    Status
    Offline
    cw-12's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    391
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    2
    Feedback Score
    0
    "Siapapun Adminnya, menunya tetep Mikrotik..". Click here to enlarge, selamat deh buat Akang, buat [a], tetep sering-sering pantau forum, soale nanti pasti banyak yang kangen..Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Semoga FMI makin Maknyusss... Thank yu om Akbar.... Click here to enlarge Click here to enlarge Kami akan menjalankan dan mengembangkan tugas2 yang diberikan Click here to enlarge Click here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    TESSACELL.NET's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    142
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    selamat untuk admin yang baru

    please keepalive this FM until unlimited day Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    uburcumi's Avatar
    :: Gw Banget Cing ::
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    www.mikrotikservice.net
    Posts
    2,281
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    mau kemana bos [a]???Click here to enlarge Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  5. #20
    Status
    Offline
    cimote's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    34
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Thumbs up

    Click here to enlargeClick here to enlargeSelamet Menunaikan tugas gan Click here to enlargesemoga income Click here to enlargenambah Click here to enlargeClick here to enlarge

  6. #21
    Status
    Offline
    julaihut's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    41
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Selamat kpd moderator baru

  7. #22
    Status
    Offline
    greenfrog's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    SOLO The Spirit of Java
    Posts
    128
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    selamat menjalankan tugas...

  8. #23
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sambutan admin baru nya mana neh ..diem2 aja..Click here to enlarge.jangan2 belum tahu masalah ini Click here to enlarge

  9. #24
    Status
    Offline
    sigumpar's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by donipermono1982 Click here to enlarge
    sambutan admin baru nya mana neh ..diem2 aja..Click here to enlarge.jangan2 belum tahu masalah ini Click here to enlarge
    iya nih..kok mimin barunya gak ada kabar...Click here to enlarge

  10. #25
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Hhhehehehehe... malu saia boz2 semua Click here to enlarge

    Terima Kasih atas serah terimanya dari boz [a] yang udah bela2in telpon malem-malem ke Akang, sebisa mungkin sesuai kapasitas saia untuk bisa membantu & membesarkan forum ini sesuai dengan harapan boz [a]
    dan untuk rekan-rekan FMI, dukungan, saran serta kritik juga dibutuhkan tapi jangan yang engga-engga Click here to enlarge yang tentunya dapat membangun FMI bisa berjalan dengan sukses di kemudian hari, saia bisa di kontak di YM, YM-nya ada di bawah status cendol Akang, di klik aja, tapi tentunya dengan SOPAN, memperkenalkan diri sebelum di add Click here to enlarge, bisa lewat email ke Akangage@ei-ji.net atau lewat PM di Forum MikroTik Indonesia atau juga bisa lewat facebook, bisa di cek di Facebook FMI atau search dengan email Akang

    Matur nuhun saget :sexhand eh salah Click here to enlarge Click here to enlarge
    Last edited by Akangage; 12-02-2010 at 20:47.

  11. #26
    Status
    Offline
    wie_chang81's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    riau
    Posts
    255
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    selamat bertugas Click here to enlarge akangClick here to enlarge

  12. #27
    Status
    Offline
    putra_maiwa's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,298
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    selamat buat kang mimin yg baru, semoga FMI kedepan makin kerennnClick here to enlarge

    buat master juragan akbar, makin sukses aja....Click here to enlarge

  13. #28
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Acara Selametan ama Makan2nya kapan om ? Click here to enlarge Click here to enlarge

  14. #29
    Status
    Offline
    cyberfish's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    236
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    SEMANGAT!!!! Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  15. #30
    Status
    Offline
    freekers's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    167
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    congrats for agan akangage & selamat bertugas Click here to enlarge
    thank for agan [a] yang telah membangun & menjaga forum tercinta ini Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. [Announcement]Momod Baru di Forum ini
    By [a] in forum FMI News
    Replies: 39
    Last Post: 12-08-2010, 07:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •