Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4

Thread: ada demo ?

  1. #1
    Status
    Offline
    ribeth's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    ada demo ?

    apa betul ada demo di jkt soal blok site di bundaran HI ke mekoinfo ?

  2. #2
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Bushetttttttttttt niat amat pake demo segala cuman gara2 situs ditutup Click here to enlarge Kalo SEMBAKO atau BBM ga masalah Click here to enlarge hmmm sound funny but why not..... Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    ribeth's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    heheh

    iya katanya gara gara di blok kan bnyk yg terganggu bukan hanya site porno aja katanya sehgitu.. sebagian ada yg sulit buka gituu..
    ya say amah dukung apa bagus nya aja.. sama sama tidal saling merugikan lah.. cuman bener nga tuh mauada demo ?

  4. #4
    Status
    Offline
    sidam's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    350
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    halah sampe segitunya...
    yg demo mending blajar tunneling ato gampang nya make webproxy :">

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •