Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    Yudhiez's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Solohadiningrat
    Posts
    302
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Please... Apa judulnya

    Dulu saya suka sekali grabing data (nyedot data komunikasi internet langsung satelit), ngumpulan mp3, movie dan pdf yang bagus buat saya.
    Nah setelah bongkar2 saya nemu musik ini.


    tolong dong apa judul lagu dan siapa yang mainkannya.. jiwa saya betul2 hanyut dalam alunan musik ini. Kalo grabing data yang tertulis nama file hanya alamat ip yang donlot, jadi saya gak tau identitas lagu ini Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    whiely's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    :unidentified:
    Posts
    423
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Thumbs up

    ^^

    ane jg terharu dengernya bro... dalem banget.... ibarat org lagi putus asa, denger tuh lagu, kurang pisau aja tuh... pasti bunuh diri dah... wakakakakakakkakakakakaka.....

    Click here to enlargeClick here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    zdienos's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    ~/makasar
    Posts
    1,252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    lagu sedih !!!!

  4. The Following User Says Thank You to zdienos For This Useful Post:


  5. #4
    Status
    Offline
    awuawu's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    215
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ...kayaknya spt lagunya nak kecil lg belajar piano yah....Click here to enlarge

  6. #5
    Status
    Offline
    dylavig's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Medan
    Posts
    537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wedew bro @whieley hati2 loh.. ntar tiba2 lg nyetting MT tp lg stuck.. eh denger tuh lagu.. terus nampak teman di samping lg kupas apel pake piso.. jadi dah Click here to enlarge

  7. #6
    Status
    Offline
    whiely's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    :unidentified:
    Posts
    423
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Talking

    ^^

    wakakakakaka.. jgn sampe dah... Click here to enlargeClick here to enlarge

  8. #7
    Status
    Offline
    Yudhiez's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Solohadiningrat
    Posts
    302
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Koq Gak ada yang tau Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •