Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
  1. #46
    Status
    Offline
    rbkm1976's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    44
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    asalnya sempet takut mau aktifin web-proxy...setelah baca2 thread ini saya coba2 aktifin web proxy dgn port 8000 n sampe skrg aman2 aja tuh mirc Click here to enlarge
    mudah2an ga pake di banned segala Click here to enlarge


    *koneksi pake speedy office

  2. #47
    Status
    Offline
    Xerophie's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Recycle Bin
    Posts
    84
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    Unhappy @atas

    nah sama nih masalah nya, klo g dulu pake port 8080 sm 3128 g bisa konek ke DaLNyet karena kedetect open-proxy tadi, akhirnya ganti port 50500, bisa lancar lagi sampe sekarang Click here to enlarge

    masalah nya klo kena-banned Akill (auto-kill ) gimana tuh ngatasinnya
    harus rela menunggu 1-3 hari biar unban lagi, mana ip static atu2nya Click here to enlarge

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 50
    Last Post: 25-01-2011, 01:35
  2. [help] mirc ga bisa pake web proxy internal
    By mrymodion in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 27-02-2008, 21:49
  3. mIRC ku ga konek2.. help
    By emmerdale in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 25-02-2008, 02:15
  4. Bagaimana Setting Mirc Di Microtik
    By aa_uwan in forum Beginner Basics
    Replies: 16
    Last Post: 14-08-2007, 18:04
  5. remote mikrotik pakai modem adsl allied telesyn model AT-AR236E
    By widiatno in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 23-07-2007, 15:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •