Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    masQ's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Surabaya
    Posts
    59
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Ada user active tapi kok daftar active hotpotnya kosong ya??

    Gan, ada yang pernah ngalamin ini ga?

    [masQ@MikroTik-Surabaya] > /ip hotspot active print
    Flags: R - radius, B - blocked
    # USER ADDRESS UPTIME SESSION-TIME-LEFT IDLE-TIMEOUT
    Hotspot yang active dibilang kosong, padahal kalo dilihat dari ARP nya ada...

    [masQ@MikroTik-Surabaya] > /ip arp print
    Flags: X - disabled, I - invalid, H - DHCP, D - dynamic
    # ADDRESS MAC-ADDRESS INTERFACE
    11 D 192.168.0.205 00:1B:B9:A0:95Click here to enlargeF local
    12 D 192.168.10.101 00:15:AFClick here to enlargeF:01:EB hotspot
    ada yang pernah ga gan???

    help.... Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by masQ Click here to enlarge
    Gan, ada yang pernah ngalamin ini ga?



    Hotspot yang active dibilang kosong, padahal kalo dilihat dari ARP nya ada...



    ada yang pernah ga gan???

    help.... Click here to enlarge
    yg kedetek di arp terdaftar di hotspot ga ?

    coba sreensootnya Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    coba crencrot-nya mana? kalo mau liat aktip HotSpot cek aja di IP > HotSpot > Active yang ada "R" itu artinya pake Radius Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Masa Active Voucher dr User Manager
    By yudana in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 26
    Last Post: 15-04-2014, 10:27
  2. WTS:USB Cable Extender active 10m (bandung)
    By edmln in forum MikroTik Products
    Replies: 6
    Last Post: 15-02-2010, 08:05
  3. Active sorting mode
    By andre_i in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2009, 15:02
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-10-2008, 14:53
  5. [ask] bikin user di mikrotik tapi user hidden
    By jackoy in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 19-01-2008, 13:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •