Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5

Thread: sarannya dong

  1. #1
    Status
    Offline
    otakudang's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    sarannya dong

    buat momod + senior pc p4 2.6 ram 512 HDD 40 cukup gak buat bikin pc proxy warnet 12 client. + software paan yang cck buat otak udang seperti saya.
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by otakudang Click here to enlarge
    buat momod + senior pc p4 2.6 ram 512 HDD 40 cukup gak buat bikin pc proxy warnet 12 client. + software paan yang cck buat otak udang seperti saya.
    Click here to enlarge
    cukup sih bozz klo cm buat proxy aja... tapi tambah memori juga lebih baik Click here to enlarge
    OSnya pake linux terserah mo pake distro linux yg mana aja +
    gut lak Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by otakudang Click here to enlarge
    buat momod + senior pc p4 2.6 ram 512 HDD 40 cukup gak buat bikin pc proxy warnet 12 client. + software paan yang cck buat otak udang seperti saya.
    Click here to enlarge
    pake aja ccproxy Click here to enlarge

    tapi kalau ada kemauan sih. pake mikrotik juga ok2 aja dengan spek begitu.Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    sukhoi37's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Masih 1 Kabupaten dgn Grojogan Sewu
    Posts
    180
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    try IPCOP

    u want more try OpenBSD

  5. #5
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalau saran saya tambah ram menjadi 1GB terus instal squid. maknyus deh pasti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tolongin Dong
    By pionkerton in forum General Networking
    Replies: 13
    Last Post: 01-01-2010, 01:20
  2. tolongin dong please
    By learn2clocks in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 30-05-2008, 21:34
  3. help me dong
    By hendrat0224 in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 23-04-2008, 20:54
  4. <hel> Help Dong !!!
    By natu in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 19-11-2007, 23:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •