Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    rsafria's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Balikpapan
    Posts
    53
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    (ask) cache drive primary-slave proxy internal ?

    ROS V.3.22

    hallo

    Juragan gmana ya biar cache drive menuju ke primary-slave.
    di winbox kok ga muncul pilihannya cuma ada primary-master.

    atau emang gitu ya....?

    Thanks.Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    DuaCe's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    87
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Winbox - System - Stores - Disk

    Coba dilihat dulu di Winbox - System - Stores - Disk, sudah ada belum tuh slave hdd nya? kalo udah ada, format dulu, mudah2an di situ masalahnya...

  3. The Following User Says Thank You to DuaCe For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    rsafria's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Balikpapan
    Posts
    53
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by DuaCe Click here to enlarge
    Coba dilihat dulu di Winbox - System - Stores - Disk, sudah ada belum tuh slave hdd nya? kalo udah ada, format dulu, mudah2an di situ masalahnya...
    Thanks responnya

    Udh di cek, menu System-Stores-Disk di winbox 3.22 kok ga ada ya .....
    Click here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    rsafria's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Balikpapan
    Posts
    53
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by DuaCe Click here to enlarge
    Coba dilihat dulu di Winbox - System - Stores - Disk, sudah ada belum tuh slave hdd nya? kalo udah ada, format dulu, mudah2an di situ masalahnya...

    udh ketemu menunya untuk stores ada di menu utama winbox v.3.22 bukan di dalam sub menu system.
    emang kurang teliti ngeliatnya...

    thanks banget ya gan....
    case solve


    Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cache used > Max cache size di web proxy v3.22
    By awarmanf in forum General Networking
    Replies: 24
    Last Post: 25-12-2010, 10:03
  2. Cache drive proxy
    By 3c1 in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2010, 15:57
  3. help: gmn web proxy disimpannya chace drive selain di DOM
    By q-tink in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 16-02-2010, 12:34
  4. Setting Proxy For Game Cache, Video Cache and Http Cache?
    By rielove in forum General Networking
    Replies: 57
    Last Post: 28-11-2009, 18:17
  5. proxy internal haw-haw
    By sufandi in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 23-08-2009, 21:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •