Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question [Ask] Dial Speedy pakai pppoe, lion web....

    Boss aku aku bingung dial pppoe speedy, kok lion web etiket ndak bisa di buka ya...Click here to enlarge kalau dial lewat modem ee terbuka itu web,.. kenapa ya...Click here to enlarge

  2. The Following User Says Thank You to Junet X For This Useful Post:


  3. #2
    Status
    Offline
    Xtreme's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    depan Router
    Posts
    64
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Junet X Click here to enlarge
    Boss aku aku bingung dial pppoe speedy, kok lion web etiket ndak bisa di buka ya...Click here to enlarge kalau dial lewat modem ee terbuka itu web,.. kenapa ya...Click here to enlarge
    Read Tutornya mas Click here to enlarge

  4. The Following User Says Thank You to Xtreme For This Useful Post:


  5. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Xtreme Click here to enlarge
    Read Tutornya mas Click here to enlarge
    eh ada om extreme Click here to enlarge

  6. The Following User Says Thank You to Akangage For This Useful Post:


  7. #4
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Xtreme Click here to enlarge
    Read Tutornya mas Click here to enlarge
    Tutor apaan?Click here to enlarge

  8. The Following User Says Thank You to Ye_Nan_Thien For This Useful Post:


  9. #5
    Status
    Offline
    princenux's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    264
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    emang bisa gituh yah ?
    cuma ee doang yg gak bisa kebuka atau ada yg lain lagi ?

  10. The Following User Says Thank You to princenux For This Useful Post:


  11. #6
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba di share dong bro settingnya ... jadi penasaran nih masa PPoE bisa bikin lionweb ga kebuka ... coz ditemppatku aman2 aja masuk ke dan yg lainnya Click here to enlarge

  12. The Following User Says Thank You to vzouh For This Useful Post:


  13. #7
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Kalau web secure lainnya semacam mail.yahoo.com atau mail.google.com bisa kebuka nggak?

  14. The Following User Says Thank You to yosanpro For This Useful Post:


  15. #8
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Kalau yang lain bisa boss, cuma ini aja yang ndak bisa, malah aku sudah coba di tiga warnet yang dial speedy lewat mikrotik,.. ndak bisa juga.. 3 hari lho boss aku binggung cari penyebabnya , ya aku cari amannya aja dial aja lewat modem... aneh kan... Click here to enlarge
    Last edited by Junet X; 02-12-2009 at 07:47.

  16. The Following User Says Thank You to Junet X For This Useful Post:


  17. #9
    Status
    Offline
    lucubrb's Avatar
    KocokJaya Team
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    localhost - 127.0.0.1
    Posts
    542
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Junet X Click here to enlarge
    Kalau yang lain bisa boss, cuma ini aja yang ndak bisa, malah aku sudah coba di tiga warnet yang dial speedy lewat mikrotik,.. ndak bisa juga.. 3 hari lho boss aku binggung cari penyebabnya , ya aku cari amannya aja dial aja lewat modem... aneh kan... Click here to enlarge
    kok blank page ditempat gw yah Click here to enlarge

  18. The Following User Says Thank You to lucubrb For This Useful Post:


  19. #10
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by lucubrb Click here to enlarge
    kok blank page ditempat gw yah Click here to enlarge
    link nya kan cuma ?????? boss Click here to enlarge
    klo yang lengkap ini Click here to enlarge
    ditempatku lancar2 aja bos dial PPoE di MT proxy pake internal webproxy, coba dibedah aja settinganya disini biar dibantu bos2 disini Click here to enlarge

  20. The Following User Says Thank You to vzouh For This Useful Post:


  21. #11
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Hmm... di sini pake spidol pake Mikrotik lancar aja tuh...

  22. The Following User Says Thank You to yosanpro For This Useful Post:


  23. #12
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Coba share scrip yang bener biar ku koreksi mikrotik ku boss.. thank sebelumnya..Click here to enlarge

  24. The Following User Says Thank You to Junet X For This Useful Post:


  25. #13
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Scriptnya bener ato salah kan tergantung ma topologi jaringan kita masing2...
    klo mau script yang paling bener ya yang ada di wiki ... Click here to enlarge
    klo dial di PPoE coba di cek di DNSnya juga boss.. en klo pake web-proxy coba di losskan aja dulu yg port 443/445 CMIIW Click here to enlarge

  26. The Following User Says Thank You to vzouh For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ask: VPN Dial in with speedy ip static murni
    By adiel.nopria in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 01-11-2011, 12:08
  2. Tanya Dial Speedy di Mikrotik
    By aakesmek in forum Beginner Basics
    Replies: 21
    Last Post: 13-03-2010, 05:30
  3. Dial up PPPoe,, bandwithd upload malah melempen
    By rhdyt in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2009, 23:29
  4. Replies: 4
    Last Post: 24-09-2009, 20:19
  5. Replies: 0
    Last Post: 24-09-2009, 13:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •