Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    Rakay's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    good Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Rakay Click here to enlarge
    good Click here to enlarge
    parah bener2x kejar setoran Click here to enlarge

    ---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by kadal_culun Click here to enlarge
    nubie baru beli rb 540g mau konfigurasi fasnet dan speedy
    eth1 = fasnet
    eth2 = speedy
    eth3 = local

    gamna ya kaka, cara konfigurasinya biar load balancing?
    udah cari codenya blom dapet jga nih mohin pencerahnnyaClick here to enlarge
    Bos xeon sunguh terlalu Click here to enlarge ada mikrotik RB540G kaga bilang2x, tuh TS beli dimana, Click here to enlarge.

    Sori neh bos, cuma pendapat neh, kalo memang bener2x nol besar tentang mikrotik meningan bayar jasa suhu2x mikrotik disini, saya rasa murah kok dibanding apa yang kita dapatkan.

    Sekedar saran neh bos, kalo dari segi ekonomis seh mening ente hubungin suhu2x dibawah ini

    bayar settingan trus sedot ilmunya.

    pengalaman ane dulu pertama kenal mikrotik mau kawinin Speedy sama WISP warnet mundur 2 bulan krn settingan blom jalan, trus lama jg trouble di warnet krn salah seting sama gatel kotak katik mikrotik.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 16-11-2008, 16:33
  2. Replies: 11
    Last Post: 23-02-2008, 21:40
  3. Loadbalancing yang terbaik untuk warnet speedy ??
    By sinapit in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 12-02-2008, 03:29
  4. [ask] LoadBalancing
    By mrymodion in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2007, 13:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •