Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Status
    Offline
    rj-45's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    885
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sandal_elek Click here to enlarge
    belum setting LB,,, di set 1 line 1 mikrotik,,,
    rencana pengen buat LB, untuk 3 speedy tapi di port card line komputer nya kurang, (seharusnya 4 cuma ada 3) gimana solusinya para guru? masih awam komputer.
    beliin aja lan card yang 4 port atau ganti router nya pake rb 750Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by sandal_elek Click here to enlarge
    baik, nanti akah saya coba tukar modemnya....
    terima kasih, maaf merepotkan
    Nggak masalah pak, sama sekali nggak merepotkan, kecuali bapak minta saya untuk jalan kaki beliin rokok tuh baru merepotkan.. he he...

  3. #18
    Status
    Offline
    sandal_elek's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    33
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Nggak masalah pak, sama sekali nggak merepotkan, kecuali bapak minta saya untuk jalan kaki beliin rokok tuh baru merepotkan.. he he...
    hehehehe,,,
    terima kasih,,

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 03-09-2012, 20:15
  2. Replies: 55
    Last Post: 23-01-2012, 01:47
  3. [Ask] 2 Jalur Speedy mau di jadikan satu
    By ahmad.rifani in forum General Networking
    Replies: 38
    Last Post: 20-07-2011, 15:18
  4. [ask]Satu network pake proxy, yang satunya tidak
    By C@RLo$ in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 28-12-2008, 20:49
  5. menggabungkan wireless dengan speedy pada satu server
    By baracuda in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 14-09-2008, 15:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •