Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Status
    Offline
    shoekoi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    ADSL Disconect teruss...teruss....terussssss

    Dear all master,

    Bos mo tanya neh kenapa yach setelah MIKROTIK saya pasang, ADSL di t4 q selalu disconect pada jam2 tertentu kaya yang di schedule untuk disconect.
    padahal sebelum dipasang seh lancar-lancar saja & saya seting mikrotik cuman setandar aza ko. mangle, filter ip yang bisa konek aza.
    kira2 apanya yach..apa yg harus di check?????


    thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    sy4ms_4's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bantul, Ngayogyokarto Hadiningrat
    Posts
    468
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    PPOE nya lewat modem ato Mikrotik?

  3. #3
    Status
    Offline
    shoekoi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Mikrotik saya gunakan untuk router aza. jadi PPoE lewat modem.

  4. #4
    Status
    Offline
    uburcumi's Avatar
    :: Gw Banget Cing ::
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    www.mikrotikservice.net
    Posts
    2,281
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    udah matang belom mangganya??kalo belom matang di karbit lagi aja...tunggu sebulan lagi...sapa tau udah matang malah busuk....Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    sy4ms_4's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bantul, Ngayogyokarto Hadiningrat
    Posts
    468
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by shoekoi Click here to enlarge
    Mikrotik saya gunakan untuk router aza. jadi PPoE lewat modem.
    Coba PPOE liwat Mikrotik ....

  6. #6
    Status
    Offline
    DuaCe's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    87
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Di modemnya gak ada settingan yang berbau2 auto reconnect?

  7. #7
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Siapa tahu nih modemnya sleep mode, kalau nggak ada traffic putus dewe atau modemnya jelek suka lost...

  8. #8
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bagusan khan dial dari mikortik pake pppoe-out Click here to enlarge capek ntuh kali modemnya Click here to enlarge coba ganti modem yg sehat Click here to enlarge

  9. #9
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    atau lapor 147 siapa tahu jaringannya ada problem... (eh, ADSL-nya speed* khan?)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Hellp me...] ROUTER HAS BEEN DISCONECT...
    By B3MB3NG in forum Beginner Basics
    Replies: 20
    Last Post: 31-07-2015, 10:09
  2. Modem ADSL
    By hymura in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 19-07-2009, 12:15
  3. Bangun VPN dg ADSL
    By Newbe2141 in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 12-02-2009, 17:56
  4. ask] adsl>mikrotik>wifi
    By chippendale in forum Wireless Networking
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2009, 11:40
  5. adsl
    By martinus in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 30-05-2008, 11:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •