Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    mamesa2002's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Post ask seting TL-WR941ND - TP-LINK

    sebelumnya saya kurang tau di taro treade mana ini,
    buat teman2 di forum mikrotik, saya mohon bantuannnya untuk cara seting TP-LINK type:TL-WR941ND
    1. buat bagi jatah speed untuk tiap clien (gimna langkah2nya)
    2. seting security paswoornya & macaddress setiap PC atau Notebook-Laptop (gimna langkah2nya)
    3. gimna cara liat test dbi tiap-tiap wireless, adakah softwarenya-> tlong skalian link donlot softwarenya
    untuk koneksi sekarang saya menggunakan FIRSTMEDIA 384Kbps rencana saya mau pecah ke 3 komputer saja,untuk tiap komputer speednya 100Kbps aja,sisanya baru saya yg pake (lumaya gede sendirikan hihihiks)
    mhn baantuanannya dari teman2 di forum ini,
    berikut ini link spesifikasi

  2. #2
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by mamesa2002 Click here to enlarge
    sebelumnya saya kurang tau di taro treade mana ini,
    buat teman2 di forum mikrotik, saya mohon bantuannnya untuk cara seting TP-LINK type:TL-WR941ND
    1. buat bagi jatah speed untuk tiap clien (gimna langkah2nya)
    2. seting security paswoornya & macaddress setiap PC atau Notebook-Laptop (gimna langkah2nya)
    3. gimna cara liat test dbi tiap-tiap wireless, adakah softwarenya-> tlong skalian link donlot softwarenya
    untuk koneksi sekarang saya menggunakan FIRSTMEDIA 384Kbps rencana saya mau pecah ke 3 komputer saja,untuk tiap komputer speednya 100Kbps aja,sisanya baru saya yg pake (lumaya gede sendirikan hihihiks)
    mhn baantuanannya dari teman2 di forum ini,
    berikut ini link spesifikasi
    Salah Forum bos.Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Mr. WonderFULL's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wonderland
    Posts
    311
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Ye_Nan_Thien Click here to enlarge
    Salah Forum bos.Click here to enlarge
    Setuju...!!! Click here to enlarge

    Ganti dulu pake mikrotik nti kita bahas bersama...Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    BatavianX's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    x-Region
    Posts
    485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Gw yakin yang bikin juga gak bisa setting spt yang TS mau...
    • Supports PPPoE, Dynamic IP, and static IP broadband functions
    • Automatic dialing, On-demand dialing, detachable time dialing, filling most dialing requirements
    • Supports UPnP, DDNS, static routing, VPN Pass-through
    • Supports virtual server, special application and DMZ host ideal for creating a website within your LAN
    • Supports SSID broadcast control and MAC access control list
    • Supports 64/128/152-bit WEP, complies with 128 bit WPA standard(TKIP/AES), supports MIC, IV Expansion, Shared Key Authentication, IEEE 802.1X
    • Built-in firewall features IP, MAC, URL filtering which flexibly controls online access and time
    • Built-in DHCP server with automatic dynamic IP address distribution
    • User interface supports free WEB software updates
    • Supports configuration file backup and restore
    • 3 detachable Omni directional antennas
    • Sleek exterior, can be mounted on a wall or placed horizontally on a table or desk
    Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    TL-WR941ND - TP-LINK tidak bisa untuk bandwidth management!

  6. #6
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by dencow Click here to enlarge
    TL-WR941ND - TP-LINK tidak bisa untuk bandwidth management!
    bisa di kawinin sama mikrotik dulu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. seting 2 hotspot
    By vivisiska in forum Wireless Networking
    Replies: 1
    Last Post: 19-07-2009, 17:57
  2. List JAHT,TP-Link,Blue-Link 20-06-09
    By Jhoni Ranindo in forum MikroTik Products
    Replies: 0
    Last Post: 20-06-2009, 15:24
  3. over stock.. D-link,tp-link,antenna 27dbi, etc...
    By Jhoni Ranindo in forum MikroTik Products
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2009, 11:59
  4. Seting RIP
    By dasep in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2007, 20:34
  5. seting AP mikrotik
    By adi_badboy in forum Wireless Networking
    Replies: 1
    Last Post: 29-08-2007, 12:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •