Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4

Thread: Transver File

  1. #1
    Status
    Offline
    si_uye's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bandung
    Posts
    14
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question Transver File

    Motanya nih, gimana caranya tranver file dari server ke client. misalnya kita mo ngirimin massage buat client.
    ato kalo mo liat client lagi ngapain ya? kok pake bandwith nya gede banget...

    mohon bimbingan nya..
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    b0813y's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    91
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Server-client beda network yah??

    Klo satu network n windows env. mah pake "net send" aja buat kirim message... Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    d3v4's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    di alam baka
    Posts
    1,015
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ^
    @ atas

    ahahahahhaha bos bobby masih pake net send ya ? Click here to enlarge
    sama dooong Click here to enlarge walaupun kuno masih berfungsi Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    klo dari mikrotik ga bisa net send gt yah?? hehe...

    klo di kirim ke * ntar ke semua ip publik.. hahaha.. nge spam..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 11-04-2008, 08:28
  2. limit download file
    By ahmad.rifani in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 22-08-2007, 18:42
  3. ASK..Routing berdasarkan File Extension
    By lonthong2002 in forum General Networking
    Replies: 61
    Last Post: 09-08-2007, 12:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •