Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    nisaqiyar's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask> guys ada yang tau maksudnya

    web proxy warning >>>.web proxy :memory usage at 93%
    kalo ada log kayak gini terus solusi nya di apain yach kk
    mohon petunjuk nya dari kk2 sekalian tengkyu yach

  2. #2
    Status
    Offline
    kucingGarong's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    235
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by nisaqiyar Click here to enlarge
    web proxy warning >>>.web proxy :memory usage at 93%
    kalo ada log kayak gini terus solusi nya di apain yach kk
    mohon petunjuk nya dari kk2 sekalian tengkyu yach
    tambahin memorinya aja Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    dot
    dot's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    48
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by nisaqiyar Click here to enlarge
    web proxy warning >>>.web proxy :memory usage at 93%
    kalo ada log kayak gini terus solusi nya di apain yach kk
    mohon petunjuk nya dari kk2 sekalian tengkyu yach

    pake squid aja Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    adiputrolds's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    emang kalo warning kenapa ??
    web proxy emang menguras memory
    makanya batasi alokasi memory buat webproxy
    agar system punya memory spare untuk menjalankan process yg lain

  5. #5
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    atau... ganti RB yang lebih gede speknya.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. maksudnya apa nich?
    By jejaka in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 20-10-2007, 19:26
  2. guys ada yang bisa bantu ngga yach T_T
    By nisaqiyar in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 30-09-2007, 00:14
  3. ask=optimasi cache isi web,maksudnya apa? dan gunanya apa?
    By xxx123 in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 29-08-2007, 15:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •