Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9

Thread: boleh tanya?

  1. #1
    Status
    Offline
    frinda's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    boleh tanya?

    maksudnya passthrough yes dan passthrough no di firewall mangle?
    perbedaanya dimana dan tujuanya apa?

  2. #2
    Status
    Offline
    kedambi5150's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bulubalik.blogspot.com
    Posts
    126
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba baca2 di sini bro

  3. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    WHATT????????? Thiz kind of question available in here? ow come?? is thiz place for tutorial

  4. #4
    Status
    Offline
    Aray Suck's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    WHATT????????? Thiz kind of question available in here? ow come?? is thiz place for tutorial
    Biasa aja kallee.. Ga ada salahnya khan org nanya sesuatu yg dia belum paham??Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    achim's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mataram
    Posts
    241
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by frinda Click here to enlarge
    maksudnya passthrough yes dan passthrough no di firewall mangle?
    perbedaanya dimana dan tujuanya apa?
    iki mas frinda jmn???
    wah skrng juara mikrotik di kelas kie Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by frinda Click here to enlarge
    maksudnya passthrough yes dan passthrough no di firewall mangle?
    perbedaanya dimana dan tujuanya apa?
    Kalau kita TIDAK melakukan passthrough (NO) maka artinya paket yang sudah kita filter di situ tidak akan 'diolah' lagi di perintah2 rule yang ada dibawahnya.
    Kalau kita passthrough (YES) maka artinya filter yang kita ajukan di bagian tersebut mungkin akan di-olah lagi di bawah sehingga ada resiko terjadi perubahan lho ya... hehehe

  7. #7
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Aray Suck Click here to enlarge
    Biasa aja kallee.. Ga ada salahnya khan org nanya sesuatu yg dia belum paham??Click here to enlarge
    Udah nubie salah Pula, dikasih tahu malah ngehek balik Click here to enlarge Disini TEMPAT TUTORIAL... thiz place not for asking question for the asking matter.... Click here to enlarge

  8. #8
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Bung Momod yang me monitor forum, tolong pindahkan ke tempat yang sesuai yah...

  9. #9
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rahwana Click here to enlarge
    Kalau kita TIDAK melakukan passthrough (NO) maka artinya paket yang sudah kita filter di situ tidak akan 'diolah' lagi di perintah2 rule yang ada dibawahnya.
    Kalau kita passthrough (YES) maka artinya filter yang kita ajukan di bagian tersebut mungkin akan di-olah lagi di bawah sehingga ada resiko terjadi perubahan lho ya... hehehe
    udah jelas banget bang rahawan jawab nya Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 26-11-2012, 20:52
  2. ip yang boleh konek internet
    By agungnawa in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 04-06-2012, 13:38
  3. hanya boleh yahoo messenger
    By aradea in forum General Networking
    Replies: 17
    Last Post: 10-08-2009, 17:15
  4. Boleh email ngga boleh browsing
    By freddy in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 09-08-2008, 16:29
  5. [Ask]Membagi User yg boleh Browse
    By firlando in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 30-10-2007, 00:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •