Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    itk33's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask & help me> Coba Buat Router ...

    begini ceritanya ...
    gw kan lagi coba inget" cara setting di mikrotik pake vmware. untuk akses ping,dhcp, traceroute dan webproxy bisa jalan. tp kenapa pas gue coba jadiin gateway, ga mau yah ?... gue dah setting dns forwarder nya tetep ga mau ...
    gimana gan .. kasih petunjuk ...dunks

  2. #2
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    coba pake pc yang bukan vmware Click here to enlarge
    kagak bisanya emang kenapa boss? gatewaynya yang dari mana?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tamya set router buat speedy
    By kapitenfx in forum Beginner Basics
    Replies: 18
    Last Post: 12-03-2009, 21:54
  2. bisa gak buat router MT tanpa harus Login?
    By most_wanted in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 25-02-2009, 00:15
  3. buat router speedy msh blm konek?nubii..
    By okkiealmighty in forum Beginner Basics
    Replies: 12
    Last Post: 19-09-2008, 20:37
  4. Nyari PC buat Router
    By apdentalsystem in forum Others Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 13-06-2008, 07:45
  5. help router wireless buat hotspot
    By pc2console in forum Wireless Networking
    Replies: 12
    Last Post: 07-06-2008, 15:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •