Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9

Thread: Ping Time

  1. #1
    Status
    Offline
    herusm's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Ping Time

    tolong dong....

    apa ada yang tahu cara untuk setting ping otomatis di mikrotik, jadi setiap 1 menit melakukan ping sebanyak 30X, itu gmn ya?

  2. #2
    Status
    Offline
    BatavianX's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    x-Region
    Posts
    485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    scheduler setiap 60 detik
    perintah: /ping ip_address count=30

  3. #3
    Status
    Offline
    kdebugx86's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    greyarea
    Posts
    1,283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ckckckckck... ada2 aja...


    *sorry nge junk***

  4. #4
    Status
    Offline
    herusm's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    itu tidak dimasukkan ip tujuan bro?

  5. #5
    Status
    Offline
    herusm's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sorry bro saya masih ngak paham Click here to enlarge

    bisa kasih script atau print screen nya ngak ya Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    BatavianX's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    x-Region
    Posts
    485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Ini seperti membuat senter bertenaga sinar matahari, gak berguna begitu, kecuali ada tujuannya, kalo boleh tau apa sih tujuannya?

  7. #7
    Status
    Offline
    herusm's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    gini bro.....

    koneksi putus2 kalo tidak ada traffick, tp kalo saya ping terus ngak akan putus,

    jadi saya pingin tahu gmn caranya agar saya bisa melakukan ping ke ip satunya selama 60X setiap 15 menit

    thanks beforeClick here to enlarge

  8. #8
    Status
    Offline
    all21's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    /tool netwatch
    add comment="" disabled=no host=209.85.171.100 interval=1m timeout=10s

    coba itu

  9. #9
    Status
    Offline
    felix_sg's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    indonesia
    Posts
    607
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ping kemana ya gan. kalo ke ip gateway cukup /ip route check-gateway=ping.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK]Ping Time Jadi Gede Setalah di limit pake Simple Queue
    By bluevaganza in forum General Networking
    Replies: 28
    Last Post: 23-10-2013, 12:48
  2. NTP (Network Time Protocol)
    By eddysubakir in forum Beginner Basics
    Replies: 63
    Last Post: 13-03-2013, 15:08
  3. could not recieve dan rikues time out
    By tamuluyun in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 18-02-2009, 09:16
  4. maksimum lease-time DHCP
    By C@RLo$ in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 15-11-2008, 23:38
  5. Time Limit
    By iqbal23100 in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 10-06-2008, 11:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •