Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    qq_231's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Hanya bisa akses website tertentu

    Pemula mo nanya nih Click here to enlarge

    gimana cara bikin rule di ip firewal mikrotik agar user cuman bisa akses website/alamat ip tertentu saja, dan diluar dari itu tidak bisa.

    Mohon pencerahan-nya....
    Thx....

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sudah ada tutz nya coba searching, sekalian biar tau sedikit demi sedikit.

  3. #3
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by qq_231 Click here to enlarge
    Pemula mo nanya nih Click here to enlarge

    gimana cara bikin rule di ip firewal mikrotik agar user cuman bisa akses website/alamat ip tertentu saja, dan diluar dari itu tidak bisa.

    Mohon pencerahan-nya....
    Thx....
    content filter, udah ada kok di MK.

  4. #4
    Status
    Offline
    adivanet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    kalau bisa

    kalau bisa minta link ya... sudah di cari-cari sana sini ngga dapet

    thx b4 Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Account yg hanya bisa shutdown aja
    By w1z4rd in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 7
    Last Post: 20-08-2010, 11:59
  2. [JUAL] PROMO --> Akses Point Outdoor hanya 850rb
    By erunix_unix in forum Others Hardware
    Replies: 50
    Last Post: 29-11-2009, 11:13
  3. Replies: 10
    Last Post: 27-10-2009, 23:52
  4. <ask>direct website tertentu</ask>
    By zvtral in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2008, 19:34
  5. cara buka hanya 1 website
    By onet in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 28-07-2008, 15:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •