Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Status
    Offline
    yogaponsel's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "BnetAkses"
    Posts
    2,511
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by felix_sg Click here to enlarge
    mikrotiknya udah di ubek2, jungkir balik akhirnya malah error mikrotiknya. hehehe...

    kalo saya sih, pada situasi seperti itu terpaksa delete semua rule yang udah di buat, terus pelan2 masukin lagi dari awal, sambil merhatiin rule2 yang di masukin gunanya buat apa, rule mana yang bikin error, dan rule mana saling tabrakan, dll. sampe hasil setting mikrotiknya sesuai dengan kemauan kita.
    persis seperti saran pak bos felix dan udah ok Click here to enlarge....sekarang ...padahal yang saya masukin rule nya sama aneh kan ....Click here to enlarge ilmu pasti ( KOPI DAN PASTE )

  2. #17
    Status
    Offline
    untung's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    jadi apa neh bos kira2 portnya yang mesti di buka......

  3. #18
    Status
    Offline
    AriefHermawan's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yogaponsel Click here to enlarge
    persis seperti saran pak bos felix dan udah ok Click here to enlarge....sekarang ...padahal yang saya masukin rule nya sama aneh kan ....Click here to enlarge ilmu pasti ( KOPI DAN PASTE )
    pakde, scriptnya dunk... di utak-atik mikrotiknya koq g jalan....
    Click here to enlarge

    mohon bantuannya... Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    AriefHermawan's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    om yoga, koq ditempat saya g jalan yah...Click here to enlarge
    pencerahannya, rule-nya gmn... Click here to enlarge

  5. #20
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    disablekan aja firewallnya khan dah selesai...masuk deh di camfrog liat show..showw..showww.. Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •