Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

Thread: Tolonggggggggg

  1. #31
    Status
    Offline
    blues's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    good good jangan lupa ijo ijo nya juragan
    ijo-ijo tuh apaan yah juragan? Click here to enlarge

  2. #32
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by blues Click here to enlarge
    ijo-ijo tuh apaan yah juragan? Click here to enlarge
    Ijo-ijo itu "Thanks" ....Click here to enlarge

  3. #33
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Caranya dengan menekan tombol bergambar tangan dibawah message yang dituliskan oleh teman kita tersebut... Ok?


  4. The Following User Says Thank You to rahwana For This Useful Post:


  5. #34
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mau juga donk ijo-ijo nya Click here to enlargeClick here to enlarge duid maksudnya Click here to enlarge

  6. #35
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah masih ada yang belum tau ijo ijo yach ternyata ...... wakkakakkakakka Click here to enlarge

  7. #36
    Status
    Offline
    sum14rdi's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tambun-Bekasi
    Posts
    860
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    emang ngaruh ya ijo-ijonya....Click here to enlarge
    kata guru ane :
    " Klo membantu itu harus iklas dan bagi yang merasa dibantu tidak ada salahnya dan ruginya untuk bilang terima kasih "

    No offense bro.....Click here to enlarge

  8. The Following User Says Thank You to sum14rdi For This Useful Post:


  9. #37
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sum14rdi Click here to enlarge
    emang ngaruh ya ijo-ijonya....Click here to enlarge
    kata guru ane :
    " Klo membantu itu harus iklas dan bagi yang merasa dibantu tidak ada salahnya dan ruginya untuk bilang terima kasih "

    No offense bro.....Click here to enlarge
    terima kasih dalam bentuk lisan kan ga keliatan nah di forum ini ada buat ucapkan terima kasih dalam bentuk tulisan , y itu klik thanks... sama aja kan Click here to enlarge

    -emang ga ngaruh apa2 sih paling keliatan ijo2 nya berderet , dan itu juga ga bisa membuktikan apa2 soal ilmu... so just for fun aja bro... Click here to enlarge

  10. #38
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sum14rdi Click here to enlarge
    emang ngaruh ya ijo-ijonya....Click here to enlarge
    kata guru ane :
    " Klo membantu itu harus iklas dan bagi yang merasa dibantu tidak ada salahnya dan ruginya untuk bilang terima kasih "

    No offense bro.....Click here to enlarge
    It's just for fun bro.... nothing else!! Click here to enlarge take it easy... sambil nge-fly Click here to enlarge

  11. #39
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sum14rdi Click here to enlarge
    emang ngaruh ya ijo-ijonya....Click here to enlarge
    kata guru ane :
    " Klo membantu itu harus iklas dan bagi yang merasa dibantu tidak ada salahnya dan ruginya untuk bilang terima kasih "

    No offense bro.....Click here to enlarge
    sebuah ilmu tidak bisa di bandingkan dengan ijo ijo juragan ... ijo ijo just for fun only bos ... Click here to enlarge

  12. #40
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    klik thanks donk buat gw Click here to enlarge

  13. #41
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    It's just for fun bro.... nothing else!! Click here to enlarge take it easy... sambil nge-fly Click here to enlarge
    ngefly ?? jangan sampe OD aja y kang Click here to enlarge

  14. #42
    Status
    Offline
    blues's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    gw udah ijo-ijoin tuh semua saran-saran dari abang-abang dan om-om sekalian tapi sekali lagi gw ucapin thanks atas semuanya...

  15. #43
    Status
    Offline
    andrisuwignyo's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    591
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    17 (100%)
    bisa dikasih cendol ga ya ky di kaskus, sama2 pke vbuletin kn forummikrotik ini??

    CMIIW

  16. #44
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by blues Click here to enlarge
    gw udah ijo-ijoin tuh semua saran-saran dari abang-abang dan om-om sekalian tapi sekali lagi gw ucapin thanks atas semuanya...
    anak yang baik Click here to enlarge

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •