Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Status
    Offline
    radenfahmi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Talking

    Click here to enlargeok aku coba dulu....master sum1ardi, aku berharap nih bisa...karena kalo gak bisaClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    sum14rdi's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tambun-Bekasi
    Posts
    860
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by radenfahmi Click here to enlarge
    Click here to enlargeok aku coba dulu....master sum1ardi, aku berharap nih bisa...karena kalo gak bisaClick here to enlargeClick here to enlarge
    sorry i belum master....lha wong setting mikrotik aja masih sering pake winbox je...Click here to enlarge
    cuma nyaranin aja untuk dicoba....sapa tahu....tempe kali bisa..Click here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    ichio's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    deket..deket kamar mandi
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Saya juga bisa mas blok mail.yahoo.com --> 66.163.169.186

    niy hasil scrinsutnya Click here to enlarge


    [IMG][/IMG]

    itu settingan di winboxnya

    dan ini hasilnya


    [IMG][/IMG]

  4. #19
    Status
    Offline
    ichio's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    deket..deket kamar mandi
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    klo untuk facebook ada 4 ip publik yang mesti diset di winboxnya

    69.63.178.11
    69.63.176.143
    69.63.185.11
    69.63.180.15

    coba deh pasti bisa Click here to enlargeClick here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. kalau pakai web proxy , mangle nggak jalan ?
    By rendyka in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 27-05-2010, 01:55
  2. hotspot pake external proxy ngga jalan
    By donipermono1982 in forum Wireless Networking
    Replies: 13
    Last Post: 22-05-2010, 03:51
  3. gimana Proxy jalan di queue tree
    By rj-45 in forum General Networking
    Replies: 18
    Last Post: 12-12-2009, 12:18
  4. ..:Tolong bantu setting Transparent Proxy Server:..
    By arovah in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 26-05-2009, 10:02
  5. Membatasi koneksi ke web-proxy (transparent)
    By awarmanf in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 20-04-2008, 19:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •