Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    yasin's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    IP Statik & COmputer Browsing

    Ada yang tau ndak ya kalo pake subnet 255.255.255.255 kan hanya bisa 1 Host aja apakah bisa di mikrotik. Masalahnya di sisi client dia sering rubah IPnya sehingga pake IP Orang yang yang langganan bandwithnya lebih besar dan juga sering menimbulkan IP Conflik.Click here to enlarge

  2. The Following User Says Thank You to yasin For This Useful Post:


  3. #2
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by yasin Click here to enlarge
    Ada yang tau ndak ya kalo pake subnet 255.255.255.255 kan hanya bisa 1 Host aja apakah bisa di mikrotik. Masalahnya di sisi client dia sering rubah IPnya sehingga pake IP Orang yang yang langganan bandwithnya lebih besar dan juga sering menimbulkan IP Conflik.Click here to enlarge
    coba set statik ARP - IP...jadi gak isa gonta ganti IP seenaknya

  4. The Following User Says Thank You to lini For This Useful Post:


  5. #3
    Status
    Offline
    p4w1r0's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    dimana_mana_hatiku_senang
    Posts
    252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah klo dedicated gitu kenapa g difiltering
    pake user + password ato bahkan bisa pake MAC Address

  6. The Following User Says Thank You to p4w1r0 For This Useful Post:


  7. #4
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    setubuh Click here to enlarge ip + mac di assignment dan buat make static di arp list

  8. The Following User Says Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:


  9. #5
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Setubuh juga, kalau perlu ip + mac di assign trus static di ARP trus sekalian di kasih username dan password dan juga IP-nya dibikin /30 PTP. HeheheClick here to enlarge
    Last edited by rahwana; 03-12-2008 at 02:56.

  10. #6
    Status
    Offline
    felix_sg's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    indonesia
    Posts
    607
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rahwana Click here to enlarge
    Setubuh juga, kalau perlu ip + mac di assign trus static di ARP trus sekalian di kasih username dan password dan juga IP-nya dibikin /30 PTP. HeheheClick here to enlarge
    wiuh.. kalo udah kayak gini, biar anak tikus pun ndak bisa lolos... Click here to enlarge

  11. The Following User Says Thank You to felix_sg For This Useful Post:


  12. #7
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bener juragan ...... kalo udah konfig gitu ....... semut aja bingung mo lewat ....... hahahahhaha

  13. The Following User Says Thank You to zainalk29 For This Useful Post:


  14. #8
    Status
    Offline
    t1kuZz's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    29
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    "juga IP-nya dibikin /30 PTP"
    maksutnya apa ini juragan??? gak ngerti aku.
    tp ikut hihihihi... ajah ya (walaupun gak ngerti)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. cara blokir browsing nya aja
    By ud1geol in forum Beginner Basics
    Replies: 42
    Last Post: 12-06-2011, 15:09
  2. [ASK] Monitoring Browsing Client
    By Galieh_neH in forum General Networking
    Replies: 15
    Last Post: 05-07-2008, 10:32
  3. [ask..ask..ask] all 'bout computer networking
    By xco in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 24-04-2008, 21:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •