Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    helmy01's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [ask]ngelimit flashget gmn yach??

    teman2 sekalian pa punya jurus ampuh buat ngelimit yg donlot pke flash get gak???tpi selain pke simple queue yach klo ada c....tererengkyu dech sebelumnya tmn2 yach.....


    mudah2an tmpt nya nanya'nya bener nich, klo slh mhon mangappp.....

    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ya tnggal di bikin aja queue nya..

  3. The Following User Says Thank You to ponywaterhouse For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    mtomstone's Avatar
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    116
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    disimple que2 gak bisa limitya..
    limit aja IP/clientnya pake simple que2Click here to enlargeClick here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    cupunech's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    bogor
    Posts
    327
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kan di flashget ada setting manual BW y..
    ada y di tool speed limit mode.. tinggal pilih manual
    trz tinggal seting mau ambill berapa di panell bawah klo dah runing download y

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Ask & HELP] Cara Ngelimit Bandwidth utk mIRC / P2P
    By berut in forum Beginner Basics
    Replies: 13
    Last Post: 28-02-2008, 13:51
  2. (ask) cara ngelimit banwidth dengan mac address..
    By rlim in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 29-01-2008, 13:31
  3. guys ada yang bisa bantu ngga yach T_T
    By nisaqiyar in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 30-09-2007, 00:14
  4. ada yg bisa ngelimit web?
    By mikrotik in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 18-08-2007, 20:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •