Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Status
    Offline
    5013EX's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    help me pake mikrotik baru semingggu eror

    knapa mikrotikq g bisa masuk winbox tapi internetnya tetep jalan tapi waktu masuk k winbox mikrotiknya udah deteck tapi g bisa login .keluar
    " RoutersOS Winbox Eror .Could not get roterous.dll: missing .
    erornya baru sekarg padahal aq udah make 1 minggu yg lalu

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    berarti ada yang hilang filenya, coba copy lagi filenya ke path yang semula, pasti bisa lagi

    dll - Dynamic link library

    salam

    doni permono

  3. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Hee.... apa iya bisa kaya itu Click here to enlarge baru tahu malah Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Hee.... apa iya bisa kaya itu Click here to enlarge baru tahu malah Click here to enlarge
    emang ga ada kaya gitu sebenarnya, gw juga bingung koq ada dll nya segala, padahal kan winbox portable software. Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    andai dah ada winbox buat sybian atau baut windows mobile
    mantep banget ya

  6. #6
    Status
    Offline
    sherayusuf's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    bekasi-jakarta bolak balik
    Posts
    188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    konputernya kena virus tuh??

  7. #7
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by donipermono1982 Click here to enlarge
    emang ga ada kaya gitu sebenarnya, gw juga bingung koq ada dll nya segala, padahal kan winbox portable software. Click here to enlarge
    He...he... Click here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by Mat Soleh Click here to enlarge
    andai dah ada winbox buat sybian atau baut windows mobile
    mantep banget ya
    TOP Markotop kalo bisa...... dengan mudahnya kita remote kalo sedang berpergian Click here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by sherayusuf Click here to enlarge
    konputernya kena virus tuh??
    Iya apa ya.... ada dll eroro se Click here to enlarge

  8. The Following User Says Thank You to Akangage For This Useful Post:


  9. #8
    Status
    Offline
    5013EX's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ternyata winbox gak mau di buka bersamaan di dua komputer dalam satu jaringan lan.Click here to enlarge

  10. #9
    Status
    Offline
    geonet_comp's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    527
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by 5013EX Click here to enlarge
    ternyata winbox gak mau di buka bersamaan di dua komputer dalam satu jaringan lan.Click here to enlarge
    bisa tuh om... biasa pake kok...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP! Server Mikrotik gw suka Fatal Eror
    By songhyoji in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 30-12-2008, 22:53
  2. Mohon Pencerahan DNS EROR
    By iqbal23100 in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 15-08-2008, 14:27
  3. ask:pc mikrotik crc eror... system halted
    By ud1geol in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 21-03-2008, 17:42
  4. need help... baru pasang Mikrotik
    By chiepot in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 26-07-2007, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •