Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    vxd_1986's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Cool Gimana Cara Bikin Warnet dengan Radius Manager tp ada billingnya

    Click here to enlargeDear All rekan2, Minta bantu pencerahan nih. gimana caranya klo kita mw bikin warnet, tapi kita hanya manfaatin fasilitas yg ada di mikrotik yg radius manager supaya bilingnya juga bisa jalan.

  2. #2
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mo bikin warnet hotspot only? ato gmn?

  3. The Following User Says Thank You to ponywaterhouse For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    vxd_1986's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Hotspot

    iya dgn cara hotspot ( user manager ) tapi pengen ada billingnya, jd ga perlu installin biling client Click here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by vxd_1986 Click here to enlarge
    iya dgn cara hotspot ( user manager ) tapi pengen ada billingnya, jd ga perlu installin biling client Click here to enlarge
    Kalo mau ada billingnya, pake HotSpot Manajemen milik IndoBilling, tapi khusus yang buat HotSpot, kalo g salah ada billingnya Click here to enlarge
    Last edited by Akangage; 18-07-2008 at 00:49.

  6. #5
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by vxd_1986 Click here to enlarge
    iya dgn cara hotspot ( user manager ) tapi pengen ada billingnya, jd ga perlu installin biling client Click here to enlarge
    itu pake laptop user? ato pc nya warnet?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. User SSO dengan LDAP+Radius+Mikrotik
    By antodoroki in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 10
    Last Post: 04-06-2012, 16:14
  2. Bikin hotspot; mulainya gimana ?
    By Haza in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 05-01-2009, 16:56
  3. (ask)cara bikin isp dengan base mikrotik
    By onnymikrotik in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2008, 10:08
  4. [ask] PPPoE server with radius user manager
    By ragil in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 29-04-2008, 21:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •